KPSS SONUÇLARI AÇIKLANDI

KPSS SONUÇLARI  AÇIKLANDI

KPSS SONUÇLARI AÇIKLANDI

KPSS ortaöğretim sonuçları açıklandı. Büyük bir katılım ile Kasım ayının ilk haftasında gerçekleştirilen KPSS ortaöğretim sınav sonuçları heyecanla bekleniyordu. ÖLÇME, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM), 2022-KPSS Ortaöğretim sınav sonuçlarının açıklandığını duyurdu.

 

ÖSYM'den yapılan yazılı açıklamada, "06 Kasım 2022 tarihinde uygulanan 2022-KPSS Ortaöğretim sınavına ait değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınav sonuçlarını 24 Kasım 2022 tarihinde 10.00'dan itibaren ÖSYM'nin 'https://sonuc.osym.gov.tr' adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle öğrenebilecektir" denildi.

Memur adaylarının heyecanla beklediği KPSS ortaöğretim sınavı sonuçlarının erişime açıldığı duyuruldu. KPSS ortaöğretim sonuç ekranında adayların Genel Kültür-Genel Yetenek oturumlarından elde ettikleri puanlar ve doğru yanlış cevap sayıları görüntülenebilecek. Adaylar, sınav sonuçlarını 24 Kasım 2022 tarihinde 10.00’dan itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle öğrenebilecektir.

KPSS ORTAÖĞRETİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

 



Anahtar Kelimeler: SONUÇLARI AÇIKLANDI