Ispartasporda Umutlar Yeniden Yeşerdi

Ispartasporda
Umutlar Yeniden 
Yeşerdi

Ispartasporda Umutlar Yeniden Yeşerdi

Hedefini şampiyonluk olarak belirlemesine rağmen ligin ilk iki haftasında aldığı mağlubiyetlerle ligin dibine demir atan Ispartaspor’da gerek Teknik Direktör değişikliği gerekse takıma yapılan yeni transferler taraftarların umutlarını gelecek için yeniden yeşermesini sağladı.
 
Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Ligden terfi ederek yeni sezonda Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Ispartaspor, sezon öncesi yapılan transferler ve tecrübeli teknik direktörle sezona girmesine rağmen ilk iki haftada mağlup olarak lige çok kötü bir başlangıç yaptı.
TEKNİK DİREKTÖR DEĞİŞTİ,
YENİ TRASFERLER YAPILDI
Alınan kötü sonuçların ardından geçtiğimiz gün Ispartaspor yönetimi radikal bir karar alarak Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu ile yollarını ayırarak yerine Başarılı Teknik Direktör Hakan Karaca’yı getirdi. Ardından, başta orta saha olmak üzere takımın çeşitli kademelerine transferler yaparak takımı güçlendirdi.
TARAFTARLAR İÇEL
MAÇINDAN GALİBİYET BEKLİYOR
Bu durum, taraftarların da lige yeniden umutla bakmalarını sağladı. Yeşil – Pembeli taraftarlar, yeni Teknik Direktör Hakan Karaca’ya güveniyor ve yarın oynanacak İçel İdmunyurdu maçından galibiyet bekliyor.