İki Teknik personel ve bir yönetici: Ispartaspor’da Neler Oluyor?

İki Teknik personel ve bir yönetici: 
Ispartaspor’da 
Neler 
Oluyor?

İki Teknik personel ve bir yönetici: Ispartaspor’da Neler Oluyor?

Ispartaspor’da Alanya Kestelspor maçı sonrasında Yardımcı Antrenörler Gökhan Çelebi ve Hüseyin Usku ile yolların ayrılmasının ardından Yönetici Erhan Oturak’ın da görevinden ayrıldığı öğrenildi.
 
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7 gurupta mücadele eden Ispartaspor’ da son iki günde ilginç gelişmeler yaşanıyor. Alanya Kestelspor maçı sonrasında yardımcı antrenörler Gökhan Çelebi ve Hüseyin Usku ile yollar ayrıldı. Teknik Direktör Tarık Söyleyici ve Kaleci Hocası Umut can Yüksel ile devam edildiği gelen haberler arasında. Çelebi ve Usku’nun yollara ayrıldı açıklamasının yönetici Ali Koca’nın ilettiği öğrenildi.
ÇELEBİ VE USKU; “GÜNAH KEÇİSİ
İLAN EDİLMEMİZİ KABUL ETMİYORUZ”
Ispartaspor ile yolları ayrılan Yardımcı Antrenörler Çelebi ve Usku yaşanan ayrılığın ardından şu açıklamayı yaptılar; “Bugün itibari ile yönetim kurulunun takımda kan değişikliği gerektiği gerekçesiyle, tek taraflı sözleşmemiz feshedilmiş bulunmaktadır. Uzun yıllar boyunca maddi manevi fedakarlıklar yaparak hizmet ettiğimiz kulübü bünyesinde kötü gidişatın sorumlusu olarak bu şekilde günah geçisi ilan edilmemizi kabul etmiyoruz. Bugüne kadar asla Ispartaspor kulübüne zarar verecek bir durumun içinde bulunmadık, bulunmayız. Bu sıkıntılı günlerde herkese çağrımız, Ispartaspor kimliği altında birleşmeleri ve bu takımı layık olduğu yerlere getirmeleridir. Takımda birlikte çalışmaktan onur ve gurur duyduğumuz tüm futbolcu kardeşlerimize başarılar dileriz” dediler.
YÖNETİCİ ERHAN OTURAK DA
GÖREVİNİ BIRAKTI
Ispartaspor'da Antrenör Gökhan Çelebi ve Hüseyin Usku ile yolların ayrılmasının ardından Yönetici Erhan Oturak'ın da görevinden ayrıldığı öğrenildi. Futbol Şube Sorumlusu olarak görev yapan Oturak, konuyla ilgili soruya ise "Aktif olarak görevimi bıraktım" diyerek yanıt vermekten kaçındı.