Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Yeşil – Pembeli ekip 1922 Konyaspor Engelini Geçemedi; Ispartaspor HAKEM’e Takıldı!

Yeşil – Pembeli ekip 1922 Konyaspor Engelini Geçemedi; Ispartaspor HAKEM’e Takıldı!

SPOR 12.09.2021 19:58:00 0
Yeşil – Pembeli ekip 1922 Konyaspor Engelini Geçemedi; 
Ispartaspor
HAKEM’e
Takıldı!
Kendi saha ve seyircisi önünde 1922 Konyaspor ile karşılaşan Ispartaspor, rakibi karşısında oldukça zorlandı ve galibiyete ulaşamadı. Buna bir de maçın hakeminin rezalet yönetimi eklenince Yeşil – Pembeliler altın değerinde iki puan kaybetti.
 
2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor ligin ikinci haftasında Isparta Atatürk Stadyumunda Konya ekibi 1922 Konyaspor takımı ile karşı karşıya geldi.
TARAFTAR ÜZERİNE
DÜŞENİ YAPTI
Bugün saat 19.00’da başlayan maçı; Ak Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Ispartaspor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan diğer protokol üyeleri ve yaklaşık 2 bin dolayında taraftar izledi.
ISPARTASPOR, 1922 KONYASPOR
KARŞISINDA OLDUKÇA ZORLANDI
Genç ve sürekli koşan futbolculardan oluşan 1922 Konyaspor, Ispartaspor’u oldukça zorladı. Ispartaspor ilk yarıda rakibi karşısında atak üstüne atak geliştirmesine rağmen bu atakları bir türlü golle süsleme becerisini gösteremedi. Ispartaspor maçın ilk yarısında soyunma odasına 0 – 0’lık beraberlikle gitti. Teknik Direktör Tarık Söyleyici, gol gelmedikçe sahaya tüm yeni transferleri sürerek elindeki tüm imkanları kullandı. Ancak, yeni transferlerde gol atmaya muvaffak olamadı.
İKİNCİ YARIDA DA
ETKİLİ OLAMADI
Ispartaspor ikinci yarıya hızlı başladı. Ancak, ilk yarıdaki gibi yakaladığı gol pozisyonlarını harcayınca Yeşil – Pembeli ekip 1 puana razı olmak zorunda kaldı.
HAKEM REZALETİ!
Maçın orta hakemi Denizli Bölgesinden Feridun Daldaş, maçta tüm ikili mücadelelerde takdir hakkını konuk ekip 1922 Konyaspor’dan yana kullandı. Özellikle topu elle kesmelerde ise rakibin topu elle kesmelerini adeta görmezden geldi.
TARAFTAR’DAN MAÇIN
HAKEMİNE SERT TEPKİ
Özellikle ikinci yarıda maçın hakemi Feridun Daldaş’ın kararları Yeşil – Pembeli taraftarları çileden çıkardı. Taraftarlar, hakeme olan tepkilerini tezahüratlarla ortaya koydular.
 
PUANINI 2’YE ÇIKARDI
Ligin ilk haftasında deplasmanda Bucaspor 1928 takımı ile karşılaşan ve sahadan 1 – 1’lik beraberlikle ayrılarak 1 puanla şehre dönen Ispartaspor, bugünkü beraberlikle puanını 2’ye çıkardı.
24 ERZİNCANSPOR
DEPLASMANINA GİDECEK
Yeşil – Pembeli ekip, gelecek hafta sonu 24 Erzincanspor deplasmanına gidecek.
 
MAÇIN KARNESİ:
STAD: Atatürk
HAKEMLER: Feridun Daldaş, Ersin Erbay ve İbrahim Ethem Potuk.
ISPARTASPOR: Alp Arda, Necmican Cebeci, Şamil Başaran, Burak Aydın (dk.70 Embiya Ayyıldız), Efşan Geçgin, Kadir Turhan, Mustafa Diler, Gökhan Yılmaz (dk.84 Ertuğrul Kurtuluş), Arif Birşen (dk.55 Gökhan Göksu), Mustafa Acar (Said Can Açıkalın), Gökdeniz Varol (Furkan Özdemir)
1922 KONYASPOR: Kadem, Cihat, Ahmet, Adem, Çağrı (dk.46 Şehmuz), Güray (dk.85 Hüseyin), Ali (dk.60 Mert), Hacı Ömer (dk.79 Mustafa), Tamer, Can, Şener (dk.46 Mustafa Batuhan).  
GOL: Yok
S. KARTLAR: Alp, Şamil, Burak, Mustafa (Isparta) Mustafa, Ahmet (Konya)
K. KART: Dak. 90 Şamil Başaran (Ispartaspor)
 
MAÇIN ÖNEMLİ DAKİKALARI:
Dak. 3: Ispartaspor maça çok hızlı başladı. Sağ taraftan Arif Birşen’in yaptığı ortada Gökdeniz’in ceza sahası içinden yerden çektiği sert şut yan direğin dibinden auta çıktı.
Dk. 18: Mustafa Diler orta sahadan aldığı topla hızla 1922 Konyaspor ceza sahasına doğru geldi. Ceza sahasına girerken sağ çaprazdan çektiği sert şut üstten auta gitti.
Dak. 36: Ispartaspor atağında çekilen şutu 1922 Konyasporlu Ahmet eliyle kesti. Hakem pozisyonu görmezden geldi.
Maçın ilk yarısının kalan dakikalarında tarafların çabaları gol getirmedi ve takımlar soyunma odasına 0 – 0 golsüz beraberlikle gitti.
Dak. 57: Gelişen Ispartaspor atağında, 1922 Konyasporlu futbolcu ceza sahasına giden topu elle kesti. Hakem penaltı noktasını göstermek yerine yine pozisyonu görmezden gelip devam ettirdi.
Dak. 63: Ispartaspor gole en fazla yaklaştığı pozisyonu bu dakikada yaşadı. Mustafa Diler’in topu önündeki Gökhan Göksu’ya aktarmasıyla bu futbolcu hızlı ceza sahasına girdi ve kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda vuruşunu yaptı. Ağlara giden topu kaleci ayaklarıyla kornere çeldi. Kornerden ise sonuç gelmedi.
Dak. 71: Ispartaspor bu dakikada mutlak bir golü kalesinde görmekten kurtuldu. Ceza sahası çaprazında kullanılan serbest atışta Ispartaspor ceza sahasına gelen top karambol oluşmasına neden oldu. Son olarak topu kaleye gönderen 1922 Konyasporlu Güray’ın şutunda ağlara giden topu Necmican çizgiden çıkardı.
Dak. 77: Ispartaspor atağında soldan yapılan ortayı iyi takip eden Gökhan Göksu, müsait pozisyonda topu üstten dışarı attı.
Ispartaspor maçın son dakikalarında gol için rakip kaleye yüklenirken, adeta tek kale oynamasına rağmen bir türlü aradığı golü bulamadı. Maç altı dakika uzatıldı. Uzatma dakikalarında da her iki takım gol atmaya muvaffak olamadı ve karşılaşma başladığı gibi 0 – 0 golsüz beraberlikle sona erdi.
 2. LİG BEYAZ GRUP’TA 2. HAFTANIN PROGRAMI:
Ankara Demirspor – Kırıkkalespor: 1 – 0 (dün oynandı)
Pendikspor – Zonguldak Kömürspor: 3 – 2 (dün oynandı)
Ispartaspor – 1922 Konyaspor: 0 – 0
Kırşehir Belediyespor – Amed Sportif: 1 – 0
Nazilli Belediyespor – Pazarspor: 1 – 0
Eskişherispor – Şanlıurfaspor: 0 – 0
Tarsus İdmanyurdu – Erzincanspor: 1 – 0
Akhisarspor – Bucaspor 1928 (yarın oynanacak)

Salı 22.7 ° / 9.1 °
Çarşamba 19.9 ° / 8.4 °
Perşembe 19.9 ° / 7.1 °