Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

TFF – MHK’nın Bölgesel Semineri Isparta’da Yapıldı; 80 Hakemin ve 28 Gözlemci Katılıyor

TFF – MHK’nın Bölgesel Semineri Isparta’da Yapıldı; 80 Hakemin ve 28 Gözlemci Katılıyor

SPOR 8.08.2022 13:23:00 0
TFF – MHK’nın Bölgesel Semineri Isparta’da Yapıldı; 
80 Hakemin ve
28 Gözlemci
Katılıyor
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Merkez Hakem Kurulu (MHK)’nun işbirliği ile gerçekleştirilen sezon öncesi bölgesel semineri, bugün saat 14.00’de Isparta Belediyesi kültür merkezi toplantı salonunda 28 gözlemci, 80 hakemin katılımıyla yapıldı.
 
Açılışın ardından Türk büyükleri, aziz şehitlerimiz ve vefat eden hakemler için saygı duruşu yapıldı ve İstiklal marşımız okundu.
Bölgesel seminerin açılış konuşmasını yapan MHK 4. Bölge Sorumlusu EPAK üyesi ve BAL ligi sorumlusu Baki Tuncay AKKIN : “Bölgesel seminerimizin hayırlı olmasını diliyorum. Bu seminere MHK Antalya 5. Bölge ve PMİK sorumlusu Ahmet İbanoğlu katılacaktı ancak rahatsızlığından dolayı katılamadığı için, biz görevlendirildik. MHK başkanı Sabri Çelik başkanımızın selamlarını getirdik.
 
8.7.2022’de göreve başlayan yeni MHK’nin yeni sezonda en büyük hedefi güven-adalet ve şeffaflıktır. Bu konulara çok önem veriyoruz. Çok çalışarak Türk hakemliğine katkı sunacağız. Tüm illerde memnuniyet anketleri yapacağız. Katılımlarınız için teşekkür ediyoruz” dedi.
Seminerde daha sonra eski FİFA hakemi TFF eğitmenlerinden Cem Satman hakemlere hitap ederek, değişen ofsayt ve kurallar hakkında bilgiler sundu ve hakemlerin tüm sorularını cevapladı. 2 saat süren seminerin ardından yemek ve akşam saat 20.00’de ise Milli egemenlik stadında FİFA atletik testleri gerçekleştirildi.
2. lig, 3. Lig ve Bölgesel lig hakemleri büyük efor harcarken, yoğun programlardan sonra ilimizden memnun ayrıldılar

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °