Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Ispartaspor Taraftar Grubu 32 GENÇLİK’ten; Sezon Manifestosu!

Ispartaspor Taraftar Grubu 32 GENÇLİK’ten; Sezon Manifestosu!

SPOR 7.08.2022 12:10:00 0
Ispartaspor Taraftar Grubu 32 GENÇLİK’ten; 
Sezon 
Manifestosu!
Ispartaspor’un yıllarca sahasında ve deplasmanda destekleyen Taraftar Grubu 32 Gençlik Lideri Uğur Tarakçı, her yıl olduğu gibi bu yılda Yeşil – Pembeli takımı gerek içerde gerek dışarda desteklemeye devam edeceklerini belirterek; “Bunun yanı sıra; 32 Gençlik olarak Lise, Mahalle, İlçe ve Köy Temsilcilikleri kuracağız. Temsilci olmak isteyenler bize başvurabilirler” dedi.
 
“ATEŞTEN GÖMLEK GİYEN
YÖNETİME TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
32 GENÇLİK Temsilcilikler Hakkında Duyuru ve Sezon Manifestosu yayınladı. Söz konusu açıklamada; “Öncelikle Ispartaspor Yönetim Kuruluna ve Yönetim Kurulu Üyelerine Ispartasporumuzu sahipsiz bırakmadıkları için, ateşten gömleği giydikleri için ve gerçek taraftarları hiçe saymadıkları için canı gönülden teşekkür ediyoruz.
“İYİ GÜNDE, KÖTÜ GÜNDE
DESTEĞE DEVAM EDECEĞİZ”
Her yıl olduğu gibi 2022-2023 sezonunda Ispartaspor Kulübü'müzün hem Atatürk Stadyumunda (Isparta'da) hem de deplasmanlarda oynayacağı maçlar için yağmur çamur kar afet demeden desteklerimiz sürecektir. Sezon boyu boyunca Maraton tribününde, aynı yerimizde olacağız. Maçlara kortej halinde toplu bir şekilde stada gidilecektir. Maçtan önce alkollü saldırgan vb. davranışlar sergileyenler Taraftar Grubumuzdan uzaklaştırılacaktır. Grubumuzu kötüleyecek her türlü alkol uyuşturucu hırsızlık vb. kötü davranışlarda bulunan her birey grubumuzdan uzaklaştırılacaktır.
“TAKIMIMIZA ZARAR
VERENLERİ İÇİMİZDEN ATACAĞIZ”
Aynı şekilde maç esnasında küfürlü tezahüratlar eden ettiren arkadaşlarda 32 Gençlik ailesinden uzaklaştırılacaktır. Dostça ailece kardeşçe takımımıza ve sahamıza zarar vermeden fairplay ruhunu benimsemiş ISPARTASPOR'luluk kanını damarlarında yaşayan tüm Isparta'mızın Gençlerini Tribün Grubumuza davet ediyoruz, taraftarlarına abilik yapacak tayfasına sahip çıkacak, bizimle birlikte KUTLU ISPARTASPOR sevdamıza ortak olacak kardeşlerimiz facebook sayfamıza ÖZEL MESAJ göndererek katılabilirler.
“TEMSİLCİLİKLER VERECEĞİZ”
Verilecek Temsilcilikler;
Isparta Lise Temsilcilikleri
Isparta Mahalle Temsilcilikleri
Isparta İlçe ve Köy Temsilcilikleri verilecektir.”

Perşembe 19.9 ° / 7.1 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °