Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ispartaspor İstanbulsporsuz Yapamıyor!

Ispartaspor İstanbulsporsuz Yapamıyor!

SPOR 10.08.2022 19:25:00 0
Ispartaspor 
İstanbulsporsuz 
Yapamıyor!
Ispartaspor son yıllarda İstanbulspor’dan futbolcu kiralamada birinci takım haline geldi. Zira, önceki yıl Emirkaan Gültekin, geçen yıl Alp Arda’yı kiralayan Yeşil – Pembeli yöneticiler bu yıl da orta saha oyuncusu Erdem Seçgin’i aynı kulüpten kiraladılar.
 
İSTANBULSPOR’DA GELEN
FUTBOLCULAR BAŞARILI
2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor, İstanbul ekibi ve geçen sezon 1. Ligden Süper Lige yükselen İstanbulspor’dan futbolcu kiralamadan edemiyor. Yeşil – Pembeli yöneticiler son 3 sezondur bu takımdan futbolcu kiralayarak takımlarına oynatıyor. İstanbulspor’da gelen futbolcular ise Yeşil – Pembeli ekipte başarılı bir sezon geçirerek kiralıktan kulüplerine yani İstanbulspor’a geri dönüyor.
EMİR KAAN GÜLTEKİN,
ALP ARDA VE ERDEM SEÇGİN…
Bilindiği gibi, önceki yıl İstanbulspor’dan kiralanan Emir Kaan Gültekin, Ankara Çubukspor’dan transfer edilen Nurettin Çakır ile mükemmel bir ikili oluşturmuş ve uyum içinde her iki futbolcu da grupta gol kralı olmuşlardı. Dolayısıyla, Emir Kaan Gültekin attığı ve attırdığı gollerle takımın 3. Ligden 2. Lige yükselmesinde büyük pay sahibi olmuştu. Geçen yıl, bir sezon önce Cizrespor’da İstanbulspor’a kiralıktan dönen Kaleci Alp Arda’yı kiralayarak renklerine bağlayan Ispartaspor, geçtiğimiz sezon çok sayıda maçı Alp Arda’nın muhteşem performansıyla kazanmıştı. Yeşil – Pembeliler bu yıl da yine İstanbulspor’u es geçmedi ve bu takımdan merkez orta saha oyuncusu olan Erdem Seçgin’in kiraladı. Erdem Seçgin’in Ispartaspor’da ne kadar başarılı olacağı veya olamayacağını ise zaman gösterecek.

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °