Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

SON DAKİKA HABER Isparta Belediye Meclisi’nden Vefa Örneği; Duayen Eğitimci Çetin Büyükvanlı’ın İsmi; Bu Parkta Yaşayacak

SON DAKİKA HABER Isparta Belediye Meclisi’nden Vefa Örneği; Duayen Eğitimci Çetin Büyükvanlı’ın İsmi; Bu Parkta Yaşayacak

ISPARTA 5.08.2022 13:32:00 0
SON DAKİKA
HABER 
Isparta Belediye Meclisi’nden Vefa Örneği; 
Duayen Eğitimci Çetin Büyükvanlı’ın İsmi; 
Bu Parkta Yaşayacak
Isparta Belediye Meclisi, geçtiğimiz günlerde vefat eden Isparta’nın duayen Eğitimcilerinden MYO eski Müdürü Çetin Büyükvanlı’nın ismini Atatürk Parkının yanındaki Çocuk Parkı’na verilmesini uygun gören İsim Komisyonunun raporunu oy birliği ile kabul etti.
 
Belediye Meclisi’nin Ağustos ayı olağan toplantıları bugün yapılan toplantı ile sona erdi. Belediye Meclis salonunda saat 14.30’da Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündemdeki maddeler görüşülerek karara bağlandı.
İSİM KOMİSYONU
KARAR ALDI
Toplantıda gündemin 3. Maddesinde yer alan; Cadde, sokak ve parklara isim verilmesinin görüşülmesi konusu ele alınarak karara bağlandı. Bu doğrultuda, İsim Komisyonu tarafından hazırlanan raporu Komisyon Başkanı Sezgin Gülatan okudu. Raporda; “Isparta Meslek Yüksek Okulu kurucusu uzun yıllar Isparta eğitimine hizmet etmiş Öğretim Görevlisi Çetin Büyükvanlı’nın isminin ilimiz Kutlubey Mahallesi 160 ve 120. Caddeler kesişiminde bulunan çocuk parkına verilmesi komisyonumuzca uygun bulunmuştur” denildi.
OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ
Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen daha sora İsim Komisyonu tarafından hazırlanan ve mecliste okunan raporu meclis üyelerinin onayına sundu ve rapor oy birliği ile kabul edilerek meclisten geçti.

Perşembe 19.9 ° / 7.1 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °