Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

MHP İl Başkanı Hasan Basri Sönmez’den; Eğirdir Belediyesine Ziyaret

MHP İl Başkanı Hasan Basri Sönmez’den; Eğirdir Belediyesine Ziyaret

ISPARTA 15.09.2021 11:19:00 0
MHP İl Başkanı Hasan Basri Sönmez’den; 
Eğirdir 
Belediyesine 
Ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi Isparta İl Başkanı Hasan Basri Sönmez beraberinde İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Demirel ve İlçe Yönetimi ile Eğirdir Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala olduğu halde nezaket ve teşekkür ziyaretinde bulundular.
 
Milliyetçi Hareket Partisi Isparta İl Başkanı Hasan Basri Sönmez; ‘Bugün ilçe ziyaretimizde İl Teşkilatımız ve Eğirdir İlçe Teşkilatı olarak Eğirdir’deki ziyaretlerimize devam ediyoruz. Sayın Veli Başkanıma da misafirperverliğinden bu sıcak karşılamasından dolayı da teşekkür ediyoruz.
 
Tabi bizler Belediyenin hangi partide olduğu bizler için çok önemli değildir fakat Eğirdir Belediyesinin ve Veli Başkanımın da Cumhur İttifakının bir ortak paydası olan bir Belediye Başkanı olarakta burada olmaktan biz mutlu olduk. Sayın Başkanımızın başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.
 
Kendisine çok teşekkür ediyorum.’ ifadelerini kullandı. Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’te Milliyetçi Hareket Partisi Isparta İl Başkanı Hasan Basri Sönmez ve beraberindeki heyete nazik ziyaret ve güzel temennilerinden dolayı teşekkür etti
 

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °