Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Murat Çağrı Yıldız’dan Sert Tepki; Rize’ye var da ISPARTA’YA Neden Yok?

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Murat Çağrı Yıldız’dan Sert Tepki; Rize’ye var da ISPARTA’YA Neden Yok?

ISPARTA 4.09.2021 19:51:00 0
İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Murat Çağrı Yıldız’dan Sert Tepki; 
Rize’ye var da
ISPARTA’YA 
Neden Yok?
İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Murat Çağrı Yıldız, bugün tünel açılışı yaparak Rize’nin 70 yıllık hayalinin gerçekleştiğini açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenerek; “İktidar, Isparta’nın 50 yıllık hayali olan Dereboğazı yolunu neden ihmal ediyor? Rize’nin hayali hayal de Isparta’nın ki değil mi?” dedi.
 
BAŞKAN YILDIZ; “RİZE’NİN 70 YILLIK
HAYALİ GERÇEK OLDU, YA ISPARTA’NIN?...”
İktidarın, iktidarı boyunca Isparta’nın hayali olan Dereboğazı duble Yolunun yapılması konusunda halkın gözünün içine baka baka yalan söylediğini ve adeta Isparta halkını avuttuğunu ifade eden İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Murat Çağrı Yıldız, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bugün Rize ilimizde iktidar partisi 70 yıllık hayalleri gerçekleştirildiğini dile getirilerek Salahara tünelinin açılışını yaptı.
“DEREBOĞAZI YOLU ORADA
DURUYOR, HER YIL AYNI TERANE”
Lakin iktidar partisi tarafından 20 yıl boyunca Isparta'nın hayallerini gerçekleştirilmesi hep geri planda tutmuştur. Neden hala Dereboğazı yollu için her sene bütçeden para ayrılmayıp, Isparta'nın hayallerine dem vuruluyor?                                             Hatta Isparta halkının gözünün içine bakarak 2015 yılında Dereboğazı duble yolunu bitirdik deme cesaretini dahi gösterdiniz. Ama Dereboğazı yolu orada aynen duruyor. Durduğu müddetçe her sene can almaya devam ediyor. Bu kaybedilen canlar yüzünden hiç mi vicdanınız sızlamıyor?
“ISPARTA HALKININ
AKLIYLA DALGA GEÇİYORLAR”
Hakikaten insanın pes yahu diyesi geliyor. Bu Resmen Isparta halkının aklı ile dalga geçmek değil de nedir? Hala dalga geçmeye devam ederek, bu sene bütçeden ayrılan 1000 TL ile mi bu yolları bitirmeyi düşünüyorsunuz? Tabiki de hayır.
“İLLER ARASINDA
KAYIRMACILIK MI YAPILIYOR?”
Bu sene KGM resmi sayfasından 2023 yılına kadar 647 km uzunluğunda 470 adet tünelin trafiğe hizmet vermesinin beklediğini açıklamıştır. Maalesef bu hizmetler arasında Isparta yok! Yoksa İktidar partisi tarafından İller arasında kayırmacılık mı yapıldığına dair İnsanın aklına kurt düşmüyor değil. Eğer yapılıyorsa bunun sebebini Isparta halkı bilmek zorunda değil mi?
“ISPARTA YOLLARI İÇİN ÖDENEK AYRILMASINDA
NEDEN ACZİYET GÖSTERİYORSUNUZ?”
İktidar partisi vekillere sesleniyorum; 20 yıldır Isparta halkının oyları ile seçilip, asli görevlerinizden olan Bütçe hazırlanırken, Isparta'nın kanayan yarası olan başta Dereboğazı ve Konya duble yolları için bütçeden para ayrılmasına vesile olmaktan neden acziyet gösteriyorsunuz? Eğer bu acziyeti gösteriyorsanız o zaman Mecliste ne iş yapıyorsunuz?
“ISPARTA HALKI SEÇİMLERDE
EN GÜZEL CEVABI VERECEKTİR”
Isparta halkı size hizmet etmeniz için oy vermedi mi? Temsil etme konusundaki bu yetersizliğinizi ve de 20 yıldır Isparta'yı öksüz ve yetim bırakmanızın bedelini yapılacak seçimde Isparta halkı en güzel cevabı vereceğinden en ufak bir şüphemiz yoktur. Bari gider ayak 80 km duble yol olacak olan Dereboğazı yolunun temelini atma cesaretini göstermenizi istiyoruz” dedi.
 

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °