Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

ITSO Başkanı Mustafa Tutar Yazdı; Soner Toros’un Ardından

ITSO Başkanı Mustafa Tutar Yazdı; Soner Toros’un Ardından

ISPARTA 5.05.2021 19:54:00 0
ITSO Başkanı Mustafa Tutar Yazdı;
Soner 
Toros’un 
Ardından
ITSO Başkanı Mustafa Tutar, geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden meslektaşımız Soner Toros ile ilgili bir yazı kaleme aldı.
 
Soner Toros’u bir yazı anlatmanın mümkün olmadığına dikkat çeken ITSO Başkanı Mustafa Tutar, duygu ve düşüncelerini şu sözlerle ifade etti:
“Sayın Isparta basını Üyesi, rahmetli Soner Toros kardeşim. Seni anlatmak tatbiki bir kaç kelime veya yarım sayfalık bir yazıya kesinlikle sığmayacak. Tatbiki de az olsa kendimi ifade etmek istiyorum. 2013 yılında Ticaret Odasına ilk göreve başladığımda sonra diyaloğumuz daha da ilerledi . Daha sonra senin görüşlerin ile ilk kez parti yönetiminde senin sayende görev aldım. Senin kafana yatan bir durum bir fikir oluştu ise; onu taraflarıyla tek tek işleyerek sonuca adım adım ilerliyordun.
 
Hiç aklımda yok iken siyasete beni sen ittin. Daha sonra yerel seçimler gelip çattı ve ondan sonra diyebilirim ki, yediğimiz içtiğimiz ayrı geçmedi.
Birçok sır paylaştık ama hiç bir söylem ve fikirlerimizde kimseyi incitme veya nispet olsun diye iş yapmadık. Her fikrimiz tüm Isparta’ya yarayacak herkesi etkileyebilecek fikir olsun diye çabaladık ve yanlışta yapmadık. Açıkladığımız, yaptığımız ‘doğal gül suyu Isparta’da üretilir’ projemiz en güzeliydi ama gerisi vardı.
 
Gözün arkanda kalmasın, konuştuğumuz şeyleri yapacağım. Daha açıklayacağımız projelerimizde olacaktı. Senin kızın kızım, eşin dünya ahiret kardeşim olsun. Gözün hiç arkada kalmasın. Kardeşim, benden yana tüm haklarım helal olsun. Dualarım seninle.”

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °