Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Isparta’ya Dönen Sevilen Müdür Ali Soydan; Görevine Başladı

Isparta’ya Dönen Sevilen Müdür Ali Soydan; Görevine Başladı

ISPARTA 16.09.2021 13:00:00 0
Isparta’ya Dönen Sevilen Müdür Ali Soydan; 
Görevine
Başladı
Isparta Kadastro İl Müdürü Erhan Uçakçı’nın Afyon’a atanması ile daha önce Isparta’da da görev yapan ve Isparta halkı tarafından sevilen Afyon Kadastro İl Müdürü Ali Soydan tekrar Isparta’ya atanarak görevine başladı.
 
Geçtiğimiz yıllarda 2014 – 2018 yılları arasında Isparta’da görev yapan ve o dönemde göreve geldiği günden beri vatandaşların kadastroda işlemlerini kolaylaştırmak ve kent genelindeki kadastro çalışmalarını tamamlamak için elinden gelen tüm gayreti göstererek Ispartalı vatandaşların gönüllerini kazanan Kadastro Müdürü Ali Soydan Isparta’ya döndü.
ISPARTA MÜDÜRÜ AFYON’A,
AFYON MÜDÜRÜ ISPARTA’YA ATANDI
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Atama ve Yer Değiştirmeler çerçevesinde geçtiğimiz aylarda Isparta Kadastro İl Müdürlüğü görevini yürüten Erhan Uçakçı Afyon’a atandı. Afyon Kadastro İl Müdürü Ali Soydan ise Isparta’ya atandı.
ALİ SOYDAN ISPARTA’DAKİ
GÖREVİNE BAŞLADI
Geçtiğimiz günlerde Isparta’ya gelerek görevine başlayan Kadastro İl Müdürü Ali Soydan, geçmiş yıllarda 4 yıl Isparta’da görev yaptığını belirterek, Isparta’ya hizmet etmeye kaldığı yerden, aynı azim ve çalışkanlıkla devam edeceğini söyledi.
27 yıllık devlet memuru olan ve aslen Afyonlu olan Ali Soydan evli ve iki çocuk babası. Müdür Soydan’a yeni görevinde başarılar dileriz…
MEDYA32

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °