Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Belediye Başkanlığı Turnuvasında; Şampiyonu Özel Kalem Müdürlüğü

Belediye Başkanlığı Turnuvasında; Şampiyonu Özel Kalem Müdürlüğü

ISPARTA 17.07.2021 12:43:00 0
Belediye Başkanlığı Turnuvasında; 
Şampiyonu
Özel Kalem 
Müdürlüğü
Isparta Belediyesi Müdürlükler Arası Futbol Turnuvasında Özel Kalem Müdürlüğü şampiyon oldu. 4 gurupta 15 takımın mücadele ettiği turnuva Milli Egemenlik Stadında gerçekleşti.
 
Bu yıl 2.’si düzenlenen turnuvanın final karşılaşması Özel Kalem Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü arasında oynandı. Özel Kalem Müdürlüğü geriye düştüğü maçı 2-1 kanarak şampiyon oldu. Özel Kalem Müdürlüğünün gollerini Gökmen ve Veli kaydederken, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünün golünü Kadir attı. Turnuvanın 3.’lük maçı ise Fen İşleri Müdürlüğü ile Park Bahçeler Müdürlüğü arasında oynandı. Normal süresi 3-3 biten karşılaşmanın uzatma bölümünde 1 gol daha bulan Fen İşleri Müdürlüğü maçı 4- 3 kazanarak 3.’lük kupasını aldı.
 
Fen İşleri Müdürlüğünün gollerini Huzeyfe, Barış ve Ali (2) kaydederken, Park Bahçeler Müdürlüğünün golleri Necati (2) ile Ahmet’ten geldi. Final karşılaşmasının ardından ilk üçe giren Özel Kalem Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü kupalarını ve madalyalarını Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in elinden aldı. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, turnuvanın şampiyonu Özel Kalem Müdürlüğünü ve turnuvaya katılan tüm müdürlük takımlarını katılımlarından dolayı kutladı.
 
Yaklaşık 20 gün süren turnuva boyunca tüm takımların centilmenlik içerisinde mücadele verdiğini dile getiren Başkan Başdeğirmen, “Tüm takımlarımız şampiyon olabilmek ilk üçe girebilmek için mücadele verdi. Amacımız tüm arkadaşlarımızın kaynaşması, etkinlik olması ve bu etkinliği de güzel bir şekilde sonuçlandırmaktı. Güzel bir ortamda güzel bir turnuva oldu.
 
Bu turnuva sonrasında yeni dostluklar, arkadaşlıklar doğdu. İnşallah bu daim olur. Bu müsabakalarımızı inşallah gelecek senelerde de sürdüreceğiz” dedi.

Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °