Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Belediye Başkanı Başdeğirmen’den; Hacer Kutlu’ya Geçmiş Olsun Dileği

Belediye Başkanı Başdeğirmen’den; Hacer Kutlu’ya Geçmiş Olsun Dileği

ISPARTA 10.09.2021 15:54:00 0
Belediye Başkanı Başdeğirmen’den;
Hacer Kutlu’ya 
Geçmiş Olsun 
Dileği
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, kaza geçiren ve buna rağmen Meclis Toplantısına katılan Belediye Meclisi’nin Ak Partili Üyesi Hacer Kutlu’ya geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
 
Belediye Meclisi’nin Eylül ayı olağan toplantıları bugün yapılan toplantı ile sona erdi. Belediye Meclis salonunda saat 14.30’da Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündemdeki maddeler görüşülerek karara bağlandı.
BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN’DEN
KUTLU’YA GEÇMİŞ OLSUN DİLEĞİ
Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen, gündem maddelerinin görüşülmesine geçmeden önce toplantı salonunun sol tarafından Tekerlekli Sandalye ile toplantıya katılan Belediye Meclisi’nin Ak Partili üyesi Hacer Kutlu’yu gördü. Başkan Başdeğirmen; “Hayırdır bu ne hal Hacer Hanım. Geçmiş olsun. Allah şifanı versin inşallah. Durumun iyi olmamasına rağmen meclis toplantısına katılman takdire şayan bir harekettir. Bundan dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.
KUTLU; “MOTOSİKLET
KAZASI GEÇİRDİM”
Ak Partili Meclis Üyesi Hacer Kutlu da konuşmasında; “Sayın Başkanım. Geçtiğimiz günlerde Deregümü köyünden merkeze geliyordum. Önüme bir anda köpek çıktı. Köpeğe çarpmamak için hem fren yaptım hem direksiyonu sol tarafa kırdım. Dengemi kaybedip düştüm. Gerisini hatırlamıyorum. Başımda, vücudumun çeşitli yerlerinde yaralar var. Ayağımda ise doku zedelenmesi olduğu için alçıya aldılar. Şuanda tedavim sürüyor” dedi.
Belediye Meclis üyelerinin tamam da Meclis üyesi arkadaşları Hacer Kutlu’ya geçmiş olsun dileklerinde bulundular.
 

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °