Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

30 Yıllık Özlem Bitiyor

30 Yıllık Özlem Bitiyor

ISPARTA 18.07.2021 13:54:00 0

30 Yıllık Özlem Bitiyor
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in, seçim öncesinde ‘sporcularımızı yetiştireceğimiz altyapıyı oluşturacağız’, “Gençlerimizi hem spora alıştıracağız hem de profesyonelleşmesi için altyapı oluşturacağız” sözü bir bir gerçekleşiyor.
 
Isparta Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı arasındaki protokolle 16 adet sentetik çim yüzeyli futbol sahası inşaatları tamamlanma aşamasına gelirken, şimdi de Emre Mahallesine yapılacak olan Spor Kompleksinin hafriyat alımlarına başlandı.
 
Gökçay mesirelik alanına çıkan yol üzerinde hafriyat alımlarına başlanan Emre Mahallesi Spor Kompleksi nizami standartlarda 76 x 113 ebatlarında futbol sahası, 2’li tip soyunma odası ve 500 kişilik çelik tribün ile sosyal kullanım alanlarından oluşacak. Mahallelerine kazandırılacak olan spor kompleksinden ve yapılan spor yatırımlarından dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür eden Emre Mahallesi Muhtarı Gürcan Suvay, bu tesisin kendilerinin 30 yıllık bir özlemlerini giderdiğini söyledi.
 
Suvay, “Burada yapılan çalışma bizim 30 yıllık özlemimizi gideriyor. Buraya atılacak temel gençliğe atılan bir temel. Şehrimizin çoğu mahallesinde spor tesisi yoktu. Şükrü Başdeğirmen başkanım 16 mahalleye halı saha, mahallemize de büyük bir futbol sahası yapıyor.
 
Başkanımız seçimden önce ‘Emre Mahallesine bir tane spor tesisi, futbol sahası yapacağım’ sözü vermişti. Başkanımız bugünde bu sözünün arkasında durdu. Bu gençliğe atılan temel, gençliğe verilen değer ve hizmetlerdir. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler: bitiyor özlem yıllık
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °