Yine elektrik kesilecek!

Yine elektrik kesilecek!

Yine elektrik kesilecek!

Akdeniz EDAŞ’tan yapılan açıklamada şehir merkezinde bazı mahalleler ile bazı ilçelerde elektrik kesintisinin yapılacağı duyuruldu. Açıklama şöyle; “1-) 26 Nisan 2016 Salı günü 09:00 ile 17:30 saatleri arasında M 1 DM’ de yapılacak enerji kesintisinden; Isparta Merkez; Bahçelievler, Bağlar, Gülistan, Yedişehitler, Muzaffer Türkeş, Pirimehmet, Yayla, Sanayi, Hızırbey, Moderevler Mahallelerinin belirli bölgelerinde ile Özel Isparta Hastanesi ve Davraz Hastanesi ile bu hattan enerji alan diğer özel trafolu müşteriler etkilenecektir.  
2-) 25 Nisan 2016 Pazartesi günü 09:30 ile 17:30 saatleri arasında Senirkent DM çıkışında yapılacak enerji kesintisinden; Senirkent İlçe Merkezi ile Yassıören, Uluğbey, Küçükkabaca ve Dereköy Köyleri ve Demireller, Özkardeşler Soğuk Hava Depoları, Taymandos Madencilik ile bu hattan enerji alan diğer özel trafolu müşteriler etkilenecektir.
3-) 25 Nisan 2016 Pazartesi günü 09:30 ile 17:30 saatleri arasında Modülmer DM’ de yapılacak enerji kesintisinden; Isparta Merkezde bulunan; Ayhan Plastik, Modül ve İşmer Mermer Fabrikaları, Akın İplik Fabrikası, Adım Tekstil, TüvTürk Araç Muayene İstasyonu, Şahlanlar S.H.D. Tesisleri, Zeybekler A.Ş., Emtaş, Cosmar A.Ş., Ünmak Fabrikası, Elitpak A.Ş., Opel Servisi ve Satış Bayi, İpek Mobilya, Aydın Gıda A.Ş., Erçetin Gülyağı Fabrikaları, Yüceçam, Yüceer  Kereste Fabrikası, Akdeniz Kereste, Doğa Koleji, Benoplast, Akgül A.Ş., TED Koleji, Nuri Şirin Petrol, Mesut Gıda, Sönmez taş ve Gençgüçsan tarım aletleri ile bu hattan enerji alan diğer özel trafolu müşteriler etkilenecektir.
4-) 25 Nisan 2016 Pazartesi günü 09:30 ile 17:30 saatleri arasında M-3’ den Sav DM çıkışında yapılacak enerji kesintisinden; Sav Kasabası, Aliköy, K. Hacılar, B. Hacılar, K. Kışla, B. Kışla, Güneyce, Çukur, Darıören, Kadılar Köyleri ve Mahalleleri ile Atış Poligonu, Tahsin Karadoğan, HSD Madencilik, Çakıl Ocakları, 40. Piyade İçme Suyu, Deri Organize Sanayi, Yapaş Cam fabrikası, Sebze ve Meyve Hali, Pürlü Plaza, Galericiler Sit. ve Sav yolu istikameti (Adnan Menderes Bulv.), Darı deresi Isparta İçme suyu tesisleri, Metemar, Lukoil (Yürekli) Petrol, Serkaya Mermer, Gölmer Mermer, Akdeniz Mermer, Şahlanlar Soğuk Hava Deposu, Altınbaşak Eğitim tesisler (Sav), İstem A.Ş., Isparta Belediyesi sıvı atık arıtma tesisleri, Özenir Et ve Entegre Tesisi, Rosense Gül Ürünleri ve Işık (Pınar) Gıda ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler etkilenecektir.
5-) 26 Nisan 2016 Salı günü 11:00 ile 17:30 saatleri arasında Yalvaç DM çıkışında yapılacak enerji kesintisinden; Yalvaç Merkezin Tamamı, Hüyüklü Kasabası ve Yalvaç İlçesine bağlı tüm köyleri, Yalvaç Devlet Hastanesi ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler etkilenecektir.
6-) 26 Nisan 2016 Salı günü 09:30 ile 17:30 saatleri arasında Ş.Karaağaç DM çıkışında yapılacak enerji kesintisinden; Ş.Karaağaç İlçe Merkezi, Çarıksaraylar ve Çiçekpınar Kasabaları, Muratbağı ve Beyköy Köyleri ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler etkilenecektir.
Çalışmaların erken bitmesi halinde, hatlara belirtilen saatten önce enerji verilebileceği gibi, hava muhalefeti veya başka nedenlerle çalışmadan vazgeçilmesi halinde hatlarda enerji mevcut olacağından, ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.”

Anahtar Kelimeler: