Bugün, 16 Haziran 2024 Pazar

Yılmaz Şener İlkokulunda; Mezuniyet Sevinci

Yılmaz Şener İlkokulunda; Mezuniyet Sevinci

ISPARTA 23.05.2024 17:50:00 0
Yılmaz Şener İlkokulunda; Mezuniyet Sevinci

HABER: Yunus ÖZLER 

Isparta Yılmaz Şener İlkokulundan mezun olan öğrenciler ‘Mezuniyet Töreni’nde sevinci ve üzüntüyü bir arada yaşadı. 

Isparta’nın elit okullarından olan Yılmaz Şener İlkokulu 4. sınıf öğrencileri için mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Küçük öğrenciler, keplerini havaya atarak ilkokulu bitirmenin mutluluğunu yaşadılar. 

ISPARTA MEYDAN AVM’DE 

MEZUNİYET TÖRENİ 

GERÇEKLEŞTİRİLDİ 

Isparta Yılmaz Şener İlkokulu, geleceğe insan yetiştirme görevine devam ediyor. İlkokulda öğrenim gören 4. sınıf öğrencileri bugün mezuniyet sevinci yaşadı. Konu ile ilgili olarak bugün saat 13.00’de Isparta Meydan AVM Gül Salonunda Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi. Törene; Okul Müdürü Baki Yazan, Müdür Yardımcıları, Öğretmenler, Öğrenciler ve Velileri katıldı. 

OKUL MÜDÜRÜ YAZAN; “AMACIMIZ VATANA, MİLLETE

VE TOPLUMA YARARLI BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesi ile başlayan Mezuniyet programı, mezun olan bir okul öğrencisinin tüm mezun öğrenciler adına yaptığı konuşma ile devam etti. Bu konuşmayı bir Öğretmen tarafından yapılan konuşma takip etti. Mezuniyet Töreninde daha sonra kürsüye Okul Müdürü Baki Yazan geldi. Amaçlarının vatana, millete ve topluma yararlı bireyler yetiştirmek olduğunu ifade eden Müdür Yazan konuşmasında şunları söyledi; “Değerli Öğretmen arkadaşlarım, kıymetli veliler, sevgili öğrencilerim. 2023-2024 Eğitim öğretim yılı Yılmaz Şener İlkokulu mezuniyet töreni ve etkinliğine hoş geldiniz. 

“SİZLER VELİLERİNİZİN BİZE EMANETİSİNİZ” 

Sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Saygıdeğer velilerimiz, sizlerden emanet olarak aldığımız değerli evlatlarınızı; idarecilerim, öğretmenlerim ve tüm çalışma arkadaşlarım ile birlikte özgüveni yüksek, ne istediğini bilen, hedefleri için cesaretle hareket eden bilgili, görgülü, ülkesini ve insanları seven bireyler olarak, sizlere tekrar takdim etmekten dolayı büyük mutluluk ve heyecan duyuyorum…

“BU EĞİTİM – ÖĞRETİM YILINDA 

185 ÖĞRENCİMİZİ MEZUN EDİYORUZ” 

Sayın veliler, öğrencilerimize bundan sonraki yaşamlarında, başta eğitim-öğretim hayatları olmak üzere tüm girişimlerinde ve çalışmalarında başarılar diliyorum. Çocuklarınıza olan desteklerinizin ve güvenin devamını temenni ederim. Değerli öğretmen arkadaşlarım, bir anne ve baba şefkati ile kucaklayıp, erdem ve bilgi ile donattığınız bir nesli daha bugün buradan uğurluyoruz. Onlara gösterdiğiniz rehberlik, şefkat ve ilgi için sizlere ne kadar teşekkür etsem az. Eserlerinizle duymanızı istiyorum. Emekleriniz içim sizleri yürekten alkışlıyorum. 185 öğrenci mezun Sevgili öğrencilerim, Ben ve öğretmeniniz sizler gibi başarılı ve erdemli öğrencilere sahip olduğumuz için çok mutluyuz. Başarılarınızla her zaman mutlu olacağız. İşte bu benim öğrencim diyeceğiz. Başarınız ve mutlu bir hayatınızın olduğunu görmek bizlere verebileceğiniz en güzel hediye olacaktır.

“YOLUNUZ VE BAHTINIZ AÇIK OLSUN…”

Güzel çocuklarım. Her zaman hayallerinizin peşinden koşun. Zamanınızı iyi değerlendirin yaşantınız planlı programlı olsun. Sizlerin gelecekte başarıyla okulunuzu, bizleri ve ailelerinizi en iyi şekilde temsil edeceğinize olan inancım tamdır. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Yolunuz Bahtınız açık olsun…” dedi. 

185 ÖĞRENCİ MEZUN 

OLMANIN SEVİNCİNİ YAŞADI

Konuşmaların ardından mezun olan öğrencilere belgeleri verildi ve mezuniyet heyecanı yaşayan ilkokul öğrencileri, keplerini havaya atarak okulu başarıyla bitirmenin sevincini yaşadılar. 

YILMAZ ŞENER İLKOKULU MEZUNİYET TÖRENİNDEN GÖRÜNTÜLER; 

 

 

 


Pazar 30.4 ° / 14.5 °
Pazartesi 30.9 ° / 16.7 °
Salı 32.1 ° / 17.5 °