Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Yılmaz Şener İlkokulu Bahar Şenliği ve Kermesine; Büyük İlgi…

Yılmaz Şener İlkokulu Bahar Şenliği ve Kermesine; Büyük İlgi…

ISPARTA 7.05.2024 15:15:00 0
Yılmaz Şener İlkokulu Bahar Şenliği ve Kermesine;  Büyük İlgi…

Yılmaz Şener İlkokulu yönetimi, öğrenci ve velileri tarafından organize edilen Bahar Şenliği ve Kermesi büyük ilgi gördü. Okul Bahçesindeki etkinliklerde eğlence, müzik ve yarışmalar velileri tarafından ayakta alkışlanırken, çok duygulanan anne ve babalar çocuklarıyla bir kez daha gurur duymanın mutluluğunu yaşadılar.

Isparta’nın seçkin okullarından olan Yılmaz Şener İlkokulu öğrencileri dün Okul Bahçesinde saat 09.00 ila 15.00 arasında gerçekleştirilen Bahar Şenliğinde marifetlerini sergilediler. Bir öğretim yılı süren eğitim sonunda yorgunluğunu bu şenlikte atan öğrencileri dün okulda düzenlenen Bahar Şenliği ve buna bağlı olarak gerçekleştirilen Kermes gerçekleştirildiler. 

BİR YILIN YORGUNLUĞUNU ATTILAR…

İlginin büyük olduğu Bahar Şenliği ve Kermes etkinliğinde ilk olarak; Kermes açılışı yapıldı ve ardından Bahar Şenliklerine geçildi. Yaklaşık 6 saat boyunca öğrenciler gönüllerince eğlenerek, müzik eşliğinde coşarak ve yarışmalara katılarak bir yılın yorgunluğunu üzerlerinden attılar. 

OKUL MÜDÜRÜ YAZAN; “VELİLERİMİZİN 

DEĞERLE KATKILARIYLA ETKİNLİKLERİMİZİ YAPIYORUZ” 

Yılmaz Şener İlkokulu Müdürü Baki Yazan da çocukların Bahar Şenliği ve Kermes etkinliğini bir yılın yorgunluğunun giderileceği bir faaliyet olarak değerlendirerek; “Bu güzel öğrencilerimize yorgunluğumuzu giderdikleri için teşekkür ediyoruz. Okullar başladıktan sonra velilerimizin de okulumuza çok destekleri ve katkıları oldu. Bugün burada bu Bahar Şenliğimizin kapsamında açmış olduğumuz kermesimiz de velilerimizin değerli katkılarıyla gerçekleştirilmiştir. Bundan dolayı da velilerimize ayrıca teşekkür ediyorum.  Programımıza katılım gösteren herkese dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum “ dedi.

 


Pazar 25 ° / 14.1 °
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °
Salı 27.2 ° / 13.9 °