Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Yeşil – Pembelilerde Hedef Mutlak Galibiyet; Ispartaspor’un Konuğu B. Derincespor

Yeşil – Pembelilerde Hedef Mutlak Galibiyet; Ispartaspor’un Konuğu B. Derincespor

ISPARTA 18.10.2023 16:28:00 0
Yeşil – Pembelilerde Hedef Mutlak Galibiyet;  Ispartaspor’un Konuğu B. Derincespor

. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Ispartapor, bugün hafta içi maçında kendi saha ve seyircisi önünde küme düşme potasında bulunan Belediye Derincespor ile karşılaşacak. Yeşil – Pembeli ekip bu maçı mutlak surette kazanarak yükselişini devam ettirmek istiyor. Atatürk Stadyumundaki maç saat 19.00’da başlayacak. 

ISPARTASPOR  

EMİN ADIMLARLA…

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve 8. Haftayı Uşakspor’u deplasmanda 2 – 0 mağlup ederek 3 puanla kapatan Ispartaspor bugün, grubun zayıf ekiplerinden ve sondan 4. Sırada bulunan Belediye Derincespor ile karşı karşıya gelecek. Yeşil – Pembeli takımda futbolcuların bu maçı rahat kazanması bekleniyor. 

B. DERİNCESPOR

MAÇINI BEKLİYOR

Taraftarların açık tribün 30, kapalı tribün 60 TL’ye izleme imkanı bulacağı Ispartaspor, bugün oynayacağı Belediye Derincespor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürerek dün itibariyle tamamlayıp tesislerinde maç saatini beklemeye başladı.

ISPARTASPOR 2. SIRADA

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Ispartapor, bugüne kadar oynadığı 8 maç sonunda topladığı 18 puanla grupta ikinci sırada bulunuyor. Yeşil – Pembeliler bu maçlarda 6 galibiyet ve 2 mağlubiyet aldı. Beraberliği ise yok. 

RAKİP BELEDİYE 

DERİNCESPOR 16. SIRADA

Ispartaspor’un bugünkü rakibi Belediye Derincespor ise 7 maç sonunda 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyetle topladığı 6 puanla 16. sırada yer alıyor. 2. Lig Kırmızı Grupta Amedspor 19 puanla liderlik koltuğunda yer alırken, onu bir puan eksiği ile yani 18 puanla Ispartaspor, 17 puanla ise Kastamonuspor takip ediyor. 

GÖZLER  ALİM 

HARLAK’DA OLACAK

Öte yandan, Ispartaspor’un bugün yapacağı Belediye Derincespor maçında gözler, ligin başından bu yana ortaya koyduğu futbol ve attığı gollerle taraftarların büyük beğenisini toplayan Alim Harlak’da olacak. Taraftarlar, Alim’den Uşakspor maçında olduğu gibi bugünkü maçta da mutlak gol bekliyor.

MAÇI HAKEM EREN

ÖZYEMİŞÇİOĞLU YÖNETECEK

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu geçtiğimiz gün 2. Lig Beyaz Grupta oynanacak 9. Hafta maçlarının Hakemlerini de açıkladı. Buna göre; Ispartaspor’un bugün sahasında saat 19.00’da oynayacağı Belediye Derincespor maçını Aydın Bölgesinden Eren Özyemişçioğlu yönetecek. Özyemişçioğlu’nun Yardımcılıklarını Oğuz Akyüz ve Baykal Tuna yapacaklar. Maçın 4. Hakemlik görevini ise Talha Öztürk üstlenecek.


Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °