Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Yeşil – Pembeliler Ligin İlk 10 Haftasında Ne Yaptı? Ispartaspor'un İlk 10 Haftası...

Yeşil – Pembeliler Ligin İlk 10 Haftasında Ne Yaptı? Ispartaspor'un İlk 10 Haftası...

ISPARTA 25.10.2023 21:29:00 0
Yeşil – Pembeliler Ligin İlk 10 Haftasında Ne Yaptı? Ispartaspor

Ispartaspor Taraftar Sosyal Medya Hesabından yapılan paylaşımda Ispartaspor’un sezon başından bu yana yapılanlar değerlendirildi. 

Söz konusu değerlendirme şöyle; “Aslında bu sezona geçen sezonun son haftalarında yapılan kritik Hakan KARACA transferiyle başlamıştık. Hakan KARACA'nın bizim için en doğru hoca olacağını bizim sayfamız ve ISPARTASPOR'u yakından takip eden taraftarlarımız her fırsatta dile getirmişti. Yönetimimizde çok doğru bir karar vererek lige Hakan Hocamızla başladı.

Geçen sezonun aksine bu sezon daha mütevazi bir kadro kuruldu. Yıldız olan değil yıldız olmak isteyen potansiyelini tam olarak gösterememiş hedefi olan futbolcular takımımıza katıldı. Kağıt üstünde kadroya bakıp yorum yapan çoğu futbolsever bu takım bu sene küme düşmenin adayı olur dedi...

İlk hafta şok bir Soma mağlubiyetiyle lige başladık. Ligin zayıf takımlarından biri olan Somaspora evimizde mağlup olduk üstelik skor üstünlüğü gibi oyun üstünlüğü de rakipteydi. Umutsuzluğa kapılmıştık ki 2.hafta ligin favorilerinden biri olarak gösterilen Menemeni deplasmanda yendik üstelik ideal 11 ilimizde yavaş yavaş yerine oturdu.

Daha sonra üst üste aldığımız galibiyetler güvenimizi yerine getirdi. Kazandığımız her maçta belki çok iyi futbol oynamadık ama haddimizi bilerek sonuca ulaştık. Takım taraftar yönetim daha fazla kenetlendi. Kentten destek artmaya başladı.

Sonuç olarak ligin ilk 10 haftasını başarılı bir şekilde geride bıraktık bu arada kupada da tur atlayıp yolumuza devam ettik. Şimdi kritik bir eşikteyiz. Bu aldığımız mağlubiyetten sonra tepki verip ayağa kalkmak çok önemli. Bu hafta Karaman karşısında galibiyet alarak yolumuza daha güçlü bir şekilde devam etmeliyiz.

İlk devrenin bitmesine 8 maç kaldı. Bu süreçte Iğdır Erzincan Kastamonu gibi şampiyonluk için kurulan takımlarla da maç yapacağız. Hedefimiz devre arasına kadar zirveyle puan farkının açılmasına izin vermemek olmalıdır. Devre arası iş adamlarına şehrin ileri gelenlerine büyük iş düşüyor. Gereken destek verilirse hocamızın raporu dahilinde yapılacak 2-3 nokta transferle şampiyon olup 1.lige yükselmek hayal değil....”

 

 


Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °