Tarih: 02.02.2021 07:32

Yeşil – Pembeliler Hazırlıklarını Sürdürüyor; Ispartaspor Batman Petrolspor’a Bileniyor!

Facebook Twitter Linked-in

Ispartaspor’da gözler Perşembe günü oynanacak olan Batman Petrolspor maçına çevrildi. Karşıyaka galibiyetiyle lig’de 4. Sıraya yükselerek Play – Off’un içine giren Yeşil – Pembeli ekip bu maçın hazırlıklarını sürdürürken, Perşembe günkü maçta rakibini yenerek daha da üst sıralara tırmanmak istiyor.
 
BATMAN PETROLSPOR MAÇI
HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
Misli.com 3. Lig 3. Grupta geçen hafta ikinci yarıya Karşıyaka’yı deplasmanda mağlup ederek giren Ispartapor’da 2 günlük iznin ardından çalışmalar başladı. Teknik Direktör Gökhan Çelebi ve yardımcıları nezaretinde Atatürk Stadyumunda çalışmalara başlayan Yeşil – Pembeliler, Karşıyakaspor maçında alınan farklı galibiyet nedeniyle morallerin yüksek olduğu gözlendi. Temsilcimiz bugün gerçekleştireceği çalışma ile hazırlıklarına devam edecek. İLK YARIDAKİ MAÇTA
ISPARTASPOR FARKLI
MAĞLUP OLDU  
Öte yandan, Batman ilinin ekibi Batman Petrolspor ile Ispartaspor, tarihinde ikinci kez karşılaşacak. Zira, iki takım bu zamana kadar sadece ilk yarıda Batman’da karşı karşıya gelmiş ve Batmanspor sahadan 3 – 1 mağlup ayrılmıştı.
SAHASINDA MAÇ
KAZANMAKTA ZORLANIYOR
Bu haftaya kadar ligde oynadığı 17 maçta 8 mağlubiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan temsilcimizde tek hedef şuanda alt sıralarda bulunan rakibini mağlup ederek hem grupta üst sıralara tırmanmak hem de istikrarsız gidişata son vermek. Ancak, Ispartaspor sahasında maç kazanmakta bir hayli zorlanıyor. Zira, Yeşil – Pembeli ekip sahasında en son ilk yarının sondan ikinci maçında Çarşambaspor ile karşılaşmış ve uzun süre 1 – 0 galip götürdüğü maçın 90+3’üncü dakikasında yediği golle sahadan 1 – 1’lık skorla ayrılmak zorunda kalmıştı. 
PATMAN PETROLSPOR
ISPARTA’YA GELİYOR
Ispartaspor’un 4 Şubat Perşembe günü oynayacağı Batman Petrolspor’u 3 puanla geçmesi bekleniyor. Zira, ligde oynadığı 17 maçın 4’ünü kazanan konuk ekip 6 maçtan beraberlikle ve 7 maçtan da mağlubiyetle ayrılmış durumda.   
MAÇ ISPARTA
ATATÜRK STADYUMUNDA
Misli.com 3. Lig 3. Grubun 18’inci haftasında oynanacak maç Perşembe günü saat 13:00’da başlayacak.
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —