Tarih: 26.09.2020 17:34

Yazık Oluyor Bu Memlekete Ortada Ne Futbol Var, Ne de Skor; Ne Olacak Bu Takımın Hali?

Facebook Twitter Linked-in

3. Lig 3. Grupta bugün deplasmanda Batman Petrolspor ile karşılaşan Ispartaspor, sahadan 3 – 1 mağlubiyetle ayrılarak sadece üç puan kaybetmekle kalmadı şehirde kendisine güvenen tüm taraftarlarının umutlarını da kaybetti. Yeşil – Pembeli ekip bu mağlubiyetle puan durumunda son sıraya demir attı.
 
 ISPARTASPOR’DA
DEĞİŞEN HİÇBİR ŞEY YOK!
Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele eden ve ilk haftayı kendi sahasında oynadığı Karşıyakaspor maçını 2 – 1 mağlubiyetle kapatan Ispartaspor, bugün oynadığı Batman Petrolspor maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkmıştı. Bilindiği gibi; Ispartaspor lige şampiyonluk parolası ile başlamıştı. Ancak, ligin ilk haftasında istediği sonucu alamayan Yeşil – Pembeli takım için bugünkü maç büyük önem taşıyordu.
BATMAN PETROL KÖTÜ OYNADI,
ISPARTASPOR ONDAN DA KÖTÜ OYNADI
Batman Petrolspor – Ispartaspor maçı bugün Batman Şehir Stadyumunda oynandı ve karşılaşma saat 15.00’te başladı. Maçı, Batman protokolü ve her iki takımın yöneticileri izledi. Kocaeli Bölgesi hakemlerinden Göksu Furkan Güngör, M. Ali Vardar ve Mustafa Kırbaş hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmaya her iki takım da hızlı başlamadı. Maçın ilk yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçti.
İKİNCİ YARIDA DA
AYNI FUTBOL
Ispartaspor, vasat futbolunu maçın ikinci yarısında da sürdürdü. Rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koyamayan Yeşil – Pembeli ekip, zaman zaman rakip kalede gol pozisyonları bulsa da kalesinde de aynı şekilde gol tehlikeleri yaşadı. Maç, ‘bunlar sabaha kadar oynasalar gol atamazlar’ sisteminde devam ederken, gol duran bir toptan geldi.
İKİ GOL DE DURAN
TOPTAN GELDİ
Maçın 60. Dakikasında Burak Sarı kırmızı kartla oyun dışı kaldı ve bu olaydan iki dakika sonra ev sahibi ekip öne geçti. Batman Petrolspor’un kazandığı korner atışında ceza sahasına gelen topu iyi takip eden Okan Toprak topu ağlara göndererek takımını 1 – 0 önce geçirdi. Ispartaspor aslında bu gole erken cevap vermeyi başardı. Ancak gerisini getiremedi. Maçın 67. Dakikasında Ispartaspor’un kazandığı serbest atışı kullanan Nurettin Çakır güzel bir vuruşla ağları gördü ve durumu 1 – 1 olarak eşitledi. Ispartaspor galibiyet adına hiçbir çaba ortaya koymazken veya koyamazken ev sahibi ekip maçın 77. Dakikasında Berkant ve 90. Dakikasında ise Hüseyin Çiray kaydetti ve maç 3 – 1 ev sahibi ekip Batman Petrolspor’un üstünlüğü ile sona erdi.
ISPARTASPOR, DAHA 2. HAFTADA
SON SIRAYA DEMİR ATTI
Maçın uzatma dakikalarında başka gol olmadı ve Ispartaspor, Batman Petrolspor deplasmanından mağlubiyetle ayrılarak altın değerinde üç puan kaybetti. Yeşil – Pembeliler bu yenilgiyle 3. Lig 3. Grupta 2. Haftayı sıfır (0) puan ve (-3) averajla 17 yani son sırada kapattı.
“OLDU OLACAK TAKIMI
TAMAMEN DEĞİŞTİRİN”
Tesislerden Takım Otobüsüne kadar takımın tüm taleplerinin yerine getirilmesine diğer bir deyişle takımın bir dediğinin iki edilmemesine rağmen, sezona çok kötü bir başlangıç yapan ve oynadığı futbolla ilerisi için umut vermeyen takımın bu durumuna üzülen taraftarlar; “Kalecisinden forvetine kadar takımın tamamı oynamıyor. Oldu olacak takımın tamamını değiştirin” serzenişinde bulundular.
İÇEL İDMANYURDU GELİYOR
Ispartaspor, gelecek hafta sonu kendi sahasında grubun şampiyonluk adaylarından İçel İdmanyurduspor ile karşılaşacak.
3. LİG 3. GRUPTA 2. HAFTA MAÇ SONUÇLARI:   
Karşıyaka – Esenler Erokspor: 1 – 1
Batman Petrol Spor A.Ş. – Ispartaspor: 3 – 1
Şile Yıldızspor – Osmaniyespor: 2 – 1
Arhavispor – Yalovaspor: 2 – 2
Çarşambaspor – Elazığ Karakoçanspor: 1 – 1
Somaspor – Gölcükspor: 1 – 1
Çatalcaspor – Cizrespor: Ertelendi
İçel İdmanyurduspor – Erbaaspor: 3 - 0 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —