Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Vali’den Çarpıcı Açıklamalar; Gözünün Yaşına Bakmam!

Vali’den Çarpıcı Açıklamalar; Gözünün Yaşına Bakmam!

ISPARTA 17.12.2022 15:38:00 0
Vali’den Çarpıcı Açıklamalar; Gözünün Yaşına Bakmam!

Kanal 32 Televizyonunda ‘Memleket Masası’ programında konuşan  Vali Aydın Baruş; “Vatandaşın masa başında bekletildiği yerde, kimsenin gözünün yaşına bakmam” dedi. 

Kanal 32’nin merakla beklenen programı Memleket Masası’nın ilk konuğu olan Vali Aydın Baruş, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Vatandaşların işlerinin kolaylaştırılması için daire müdürleri ile toplantı yaptığını belirten Vali Baruş, “Vatandaşın masa başında bekletildiği yerde, kimsenin gözünün yaşına bakmam Vatandaş, devlet kapısından gönlü kırık ve umutsuz dönmeyecek. Bunu bütün çalışma arkadaşlarıma ilettim” dedi.

Kanal 32’nin merakla beklenen yeni programı Memleket Masası başladı. Gazeteciler İsmail Altunbaş ve Mehmet Erçakır’ın hazırlayıp sunduğu Memleket Masası programının ilk konuğu Isparta Valisi Aydın Baruş oldu.

Göreve başladığı günden itibaren ilk kez bir televizyon programına katılan Vali BARUŞ, ÇARPICI AÇIKLAMALARDA BULUNDU.

Her şeyin Ispartalılar için feda edileceğini belirten Vali Baruş, “kişisel ihtiraslarımızın, kızgınlıklarımızın halkın bizden beklentileri karşısında hiçbir değeri yok. Önemli olan Isparta’nın kalkınması, Ispartalıların mutlu olması” diye konuştu.

“VATANDAŞ, DEVLET KAPISINDAN 

GÖNLÜ KIRIK VE UMUTSUZ DÖNMEMELİ”

5 Aralık’ta daire müdürleri ile yaptığı toplantıya değinen Vali Baruş, “vatandaşın işini yaptırmak için beklediği yerde memurlar kendi keyfine bakamaz, bakmamalı. Vatandaşı aşırı rahatsız eden yerde de kimsenin gözünün yaşına bakmam. Bunu da daire müdürlerimize ilettim” ifadelerinde bulundu.


Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °