Tarih: 29.01.2021 17:23

Transfer Dönemi Ne Zaman Bitiyor? Ara Transfer’de Son 3 Gün!

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulunun daha önce aldığı karara göre, Futbolda 5 Ocak 2021 tarihinde başlayan 2020 - 2021 sezonu ‘Devre Arası’ transfer döneminin bitmesine sadece 3 gün kaldı. Dönem, 1 Şubat Pazartesi günü sona erecek.
 
Futbolda Spor Kulüpleri, sezon öncesi yaptıkları transferlerde eksik gördükleri yerlere ‘Ara Transfer Dönemi’ olarak bilinen ve her yıl Ocak yanını ilk haftası başlayıp sonunda biten dönemde transfer yapabiliyorlar. Dolayısıyla Süper Lig takımları başta olmak üzere 2. Ve 3. Profesyonel liglerdeki tüm kulüpler görüşmelerini sürdürdüğü transferlerini ilk günden itibaren açıklamaya başladı.
ARA TRANSFER DÖNEMİ NE ZAMAN
BAŞLIYOR? NE ZAMAN BİTİYOR?
Türkiye Futbol Federasyonunun internet sitesinden yapılan açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bugün yaptığı toplantıda 2020-2021 sezonu ikinci transfer ve tescil dönemi başlangıç ve bitiş tarihlerini belirledi. Buna göre ikinci transfer ve tescil Dönemi 5 Ocak 2021tarihinde başladı ve 1 Şubat 2021 tarihinde sona erecek.
ARA TRANSFERDE SON 3 GÜN!
Dolayısıyla, Süper Lig takımları başta olmak üzere 2. Ve 3. Profesyonel liglerdeki tüm kulüplerin önünde takımlarına takviye futbolcu kazandırabilmeleri için sadece 3 gün var.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —