Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

TFF 2. Ligde Sezon Yarın Başlıyor; .…Ve Hasret Bitiyor

TFF 2. Ligde Sezon Yarın Başlıyor; .…Ve Hasret Bitiyor

SPOR 27.08.2022 09:39:00 0
TFF 2. Ligde Sezon Yarın Başlıyor; 
.…Ve 
Hasret 
Bitiyor
2. Ligde Mayıs ayında sona eren ligler yarın yeniden başlıyor. Ispartaspor, yeni sezona sahasında oynayacağı Amedspor karşılaşmasıyla “merhaba” diyor. Tüm hesaplarını galibiyet üzerine yapan Yeşil – Pembeliler, lige iyi bir başlangıç yapmak istiyor.
 
Ispartaspor, kapılarını yeni sezona açıyor. Yeşil – Pembeliler, 112 gün sonra yeniden Atatürk Stadyumu’nda meşin yuvarlağın peşinden koşacak. Yarın Amedspor’u ağırlayacak olan Ispartaspor, bu sezon ilk kez taraftarı önünde sahne alacak. 3 aylık aranın ardından futbolseverler, ilk defa resmi bir müsabakada takımlarını izleyecek.
TÜM HAZIRLIKLAR TAMAM
Yeni transferleriyle sükse yapan Yeşil – Pembeliler, tarihinin en pahalı kadrosunu kurdu. Yaklaşık bir aydır çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Ispartaspor, tüm hazırlıklarını tamamlayıp maça odaklandı. Yeşil – Pembelilerde sakat veya cezalı oyuncunun bulunmadığı öğrenildi.
ŞİMŞEK GALİBİYETLE
BAŞLAMAK İSTİYOR
Teknik Direktör Yusuf Şimşek, taraftarlarının önünde oynayacakları ilk müsabakayı kazanmak istediklerini söyledi. Amedspor’u iyi analiz ettiklerini ve müsabakaya iyi hazırlandıklarını kaydeden deneyimli çalıştırıcı, “Zor bir müsabaka ama kazanacak güce sahibiz” şeklinde konuştu.
MAÇ SAAT 20.00’DE BAŞLAYACAK
Isparta Atatürk Stadyumu’nda 28 Ağustos Pazar günü yani yarın oynanacak karşılaşma saat 20:00’da başlayacak.

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °