Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Söyleyecek Sözü Olanlar Ekran Başına; Gün Başlıyor!

Söyleyecek Sözü Olanlar Ekran Başına; Gün Başlıyor!

ISPARTA 11.10.2022 13:10:00 0
Söyleyecek Sözü Olanlar Ekran Başına;
Gün 
Başlıyor!
Gazeteciler Ruzin Azerhan ve Bora Tüfekli’nin hazırlayıp sunduğu “Bora Tüfekli ve Ruzin Azerhan ile Gün Başlıyor” programı yeni yayın döneminde de ekranlardaki yerini alıyor. 17 Ekim Pazartesi gününden itibaren Kanal32 Televizyonunda hafta içi her gün canlı olarak yayınlanacak olan Gün Başlıyor programı yine izleyiciyi ekranlara kilitleyecek.
 
Kentin tek televizyonu Kanal32’nin sevilen ve ilgiyle takip edilen sabah kuşağı Gün Başlıyor izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. 17 Ekim Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün 09:00’dan 11:00’e kadar canlı olarak yayınlanacak olan Gün Başlıyor da yine ekonomiden siyasete, kültür sanattan spora kadar güne yansıyan tüm gelişmeler Gazeteciler Bora Tüfekli ve Ruzin Azerhan’ın özgün, objektif ve cesur yorumlarıyla ekranlara yansıyacak.
 
Canlı yayın konukları, telefon bağlantıları, ilçe gündemleri, gazete manşetleri ile renkli bir program için kolları yeniden sıvayan Azerhan ve Tüfekli; “Yeni yayın döneminde yine dünya, ülke, bölge ve kent gündemi ile izleyicilerimizle buluşacağız. Gün Başlıyor aslında kentin gizli kalan gündemine de mercek tutacak. Yani izleyicinin kendi oluşturduğu gündemi de ekranlara yansıtacağız. Bir demokrasi meydanı oluşturduk ve o meydanda konuşulmayan hiçbir şey kalmasın istiyoruz. Bu yüzden izleyici yorumlarıyla da zenginleştireceğimiz programı kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz. Hafta içi her gün saatler 09:00’u gösterdiğinde sizlerle randevumuz var. Sakın unutmayın” dedi.
Bora Tüfekli ve Ruzin Azerhan’la Gün Başlıyor 17 Ekim Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat 09:00’da Kanal32 ekranlarında.

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °