Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

SONER TOROS BASINDA, AZMİN TEMSİLCİSİYDİ

SONER TOROS BASINDA, AZMİN TEMSİLCİSİYDİ

ISPARTA 1.05.2021 09:01:00 0
SONER TOROS BASINDA, 
AZMİN TEMSİLCİSİYDİ
Basın hayatımızda en zor işlerden biri de, sevdiğimiz, değer verdiğimiz meslektaşlarımızı zamansız kaybedince ardından yazılar kaleme almaktır. Genç yaşta, bu dünyada yapacak çok işi, Isparta’mız için vereceği daha nice mücadele varken, hiç umulmadık bir anda ve rezil bir mikrop yüzünden ani kaybı hepimizi derinden üzdü ve büyük şoka soktu. Vefat haberini duyunca inanamadım, hayat dolu, cevval, mücadeleden asla vazgeçmeyen, Soner Toros kardeşimiz ISPARTA BASININDA büyük bir azmin, temsilcisiydi.
 
Genç yeteneklere emsal olan sevecen, güler yüzlü, sevgi dolu kardeşimiz, Akdeniz gazetesi kapandıktan sonra, SON 32 Haber Sitesini kurmadan önce : “Abi, çağ digital çağ. Sizin zamanınızdaki kağıt gazeteciliği, maliyetler yüzünden her geçen gün ölüyor, en kısa zamanda E-GAZETE’ye geçmek lazım, hedefim bu. Ben, genç kardeşlerimle bu yolda sonuna kadar yürüyeceğim” dediğinde geleceği ne kadar yakından gördüğüne şahit oldum. Çalışkanlığı, kıvrak zekasıyla birleşince Soner Toros oluyordu. Kendisiyle mesai arkadaşlığımız olmadı ancak, yeni nesil gazeteciliğin Isparta’daki en çalışkan, en dürüst ve Isparta’mızın al-i menfaatleriyle ilgili, en çarpıcı ve en özel haberlerini çok yakından takip ettik.
 
Isparta Basınında yeri doldurulamayacak insandır, Soner Toros kardeşimiz. Zamansız kaybı hepimizi acıya boğdu. Allah, rahmet eylesin. Geride bıraktığı icraatlar unutulmayacaktır. Mübarek Ramazan-ı Şerif ayının 17 nci gününde Yüce Mevla’mıza kavuştu. Mekanı, CENNET olsun. TOROS AİLESİNİN tüm fertlerine sabır, başsağlığı ve metanetler diliyorum.

Anahtar Kelimeler: temsilcisiydi basındaazmin toros soner
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °