Tarih: 03.10.2019 09:19

SİGARA Hırsızı Yakalandı

Facebook Twitter Linked-in

İl Jandarma Komutanlığı tarafından Yalvaç ilçesinde bir Tekel bayisini soyan ve hem nakit para hem sigara çalan şahıslar yakalandı.
 
Konu ile ilgili olarak İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada; “Isparta İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde her türlü suçu önlemek ve suçluları yakalamak masadıyla 24 saat esasına göre denetim ve kontrol faaliyetlerini sürdürmektedir.
 
Bu kapsamda; Yalvaç İlçesi Kumdanlı Köyünde A.Ç. isimli şahsa ait Tekel Bayiinden 0l Ekim 20|9 tarihinde saat:06.30 sıralarında, (11) adet (l) dolar ve (500) TL. değerinde bozuk para ile (30.000) TL. değerinde sigara çalınması olayı ile ilgili olarak, tespit edilen şüpheli E.Y. isimli şahıs yakalanmıştır. Çalınan (11) adet (l) dolar, değişik markalarda ki (1.658) paket sigara ve (500) TL. değerindeki madeni para bulunarak mağdura teslim edilmiştir.
 
Isparta İl Jandarma Komutanlığınca, suçların önlenmesi ve suçluların yakalanması maksadıyla 24 saat esasına göre devriye, denetim ve kontrollere aralıksız olarak devam edilmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur” denildi.
 
 
ANTRENÖRLÜK KURSU MİLİ EGEMENLİK’TE BAŞLADI
TFF Grassroots C Futbol Antrenörlük Kursu Isparta’da açıldı. Kursa 27 aday katılıyor.
Türkiye Futbol Federasyonu Grassroots C Futbol Antrenörlük Kursu Isparta’da açıldı.   Kurs  10 Ekim Perşembe gününe kadar sürecek.
Kurs Isparta Milli Egemenlik Sahası’nda düzenleniyor. Kurs Türkiye Futbol Federasyonundan görevli Adana Bölgesinden İbrahim Okutan, Murat Kaya ve Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi’nden Önder Tomruk tarafından veriliyor. Kursta hem teorik, hem de uygulamalı eğitimler veriliyor.
 
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —