Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Serkan Keskin, İl Genel Meclisi’ne; ‘Veda’ Etti

Serkan Keskin, İl Genel Meclisi’ne; ‘Veda’ Etti

ISPARTA 19.04.2024 21:16:00 0
Serkan Keskin, İl Genel Meclisi’ne;  ‘Veda’ Etti

İl Genel Meclisi Başkanlığı görevi sona eren Serkan Keskin, İl Genel Meclisinin bugün yapılan 25. Dönem ilk toplantısına katılarak ‘Allah’a ısmarladık’ dedi. Meclis toplantısı sonunda ise İl Genel Meclisi makamında devir – teslim gerçekleştirildi. 

31 Mart 2019’da yapılan yerel seçimlerin ardından İl Genel Meclisinde yapılan seçimler neticesinde İl Genel Meclisi Başkanı seçilen ve bu görevi 5 yıl süreyle yaparak 31 Mart 2024 tarihinde görev süresi sona eren Serkan Keskin, bugün saat 14.00’te İl Özel İdaresi Yerleşkesinde bulunan İl Genel Meclisi Salonunda gerçekleştirilen Isparta İl Genel Meclisi 25. Dönem ilk toplantısına katıldı. 

ERTUĞRUL; “BENDEN ÖNCEKİ BAŞKAN 

ARKADAŞIMIZ SERKAN KESKİN DE BURADALAR” 

Mecliste yapılan seçimler sonucunda Meclisin yeni Başkanı seçilerek koltuğa oturan Mehmet Ali Ertuğrul, toplantıya katılarak seyirci locasından toplantıyı takip eden İl Genel Meclisi eski Başkanı Serkan Keskin’i işaret ederek; “Benden önceki başkan arkadaşımız Serkan Keskin Başkanımız da buradalar. Kendilerine bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. 

Adının anons edilmesiyle İl Genel Meclisini izleyici locasından selamlayan Serkan Keskin, medya32’ye yaptığı özel açıklamasında; “Isparta’ya hizmet etmek ve aldığım maaşın karşılığını verebilmek en güzel duygudur. Bir dönem yani 5 yıl yıldır İl Genel Meclisi’nde Isparta’ya hizmet etmeye gayret ettim. Bu süre içinde meclis üyelerimiz ve İl Özel İdaresi personeli ile birlikte çalıştık ve bundan da gurur duydum. Gerek İl Genel Meclisi başkan ve üyelerimize gerekse İl Özel İdaresi personelimize bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar dilerim. Allaha ısmarladık” dedi. 

DEVİR – TESLİM TÖRENİ YAPILDI 

İl Genel Meclisi toplantısının ardından İl Genel Meclisi Makamında devir – teslim gerçekleştirildi ve İl Genel Meclisi eski Başkanı Serkan Keskin görevini yeni Başkan Mehmet Ali Ertuğrul’a devretti. Buradaki törene ise Ak Parti İl Başkanı Furkan Cem Er ile çok sayıda partili de katıldı. 


Anahtar Kelimeler: Serkan Keskin Genel Meclisi’; ‘’
Perşembe 21.7 ° / 11.2 °
Cuma 20.4 ° / 10.1 °
Cumartesi 16.1 ° / 5.2 °