Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Şehrin Dört Bir Noktasında; Geceli Gündüzlü Çalışma

Şehrin Dört Bir Noktasında; Geceli Gündüzlü Çalışma

ISPARTA 8.07.2022 20:39:00 0
Şehrin Dört Bir Noktasında; 
Geceli 
Gündüzlü 
Çalışma
Isparta Belediyesi tarafından 2022 yılı asfalt sezonu kapsamında başlatılan çalışmalarda şehrin dört bir noktası şantiyeye döndü. Şehrin her bir noktasında altyapı ve asfalt çalışmaları tüm hızıyla sürerken, ana arterler yenileniyor. Bu kapsamda Kurban Bayramı’na yetiştirilmek üzere başlanan üç ayrı noktadaki asfalt çalışmalarının ikisi tamamlandı.
 
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatları doğrultusuna çalışmalarını gece gündüz sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü Çünür Kavşağı Mehmet Tönge arasında kalan 3 km’lik yol ile Dere Mahallesi ile Işıkkent Mahallesi arasındaki 2 km’lik yolda çalışmalarını tamamladı.
 
Gündüz çalışmalarının yanı sıra gecenin geç saatlerine kadar bu iki noktada asfalt çalışmaları devam etti. Bu çalışmaların yanı sıra son olarak da Gülistan Mahallesinde 1 km uzunluğa sahip 108 caddede asfalt öncesi altyapı çalışmaları gerçekleştirildi. Bir süre önce kanalizasyon hatları yenilenen, yağmur suyu hatları döşenen ve son olarak enerji hatları yer altına alınan 108 caddede yorgun asfalt kaldırıldı.
 
Çalışmalar asfalt çalışmaları ile devam edecek. Orta refüjler ışıklandırmalarıyla birlikte begonit taşla kaplanacak. Gülistan Mahallesi Muhtarı Zafer Uzun, mahallelerine yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti. Muhtar Uzun, mahallelerinde kentsel dönüşüm uygulandığını hatırlatarak, bölgenin nüfusunun arttığını dolayısıyla da altyapıda problemler çıktığını söylerken, “Sorunlarımızı Belediye Başkanımıza bildiriyoruz. Başkanımızda duyarlı davranıyor ve anında müdahale ediyorlar. 108 caddemizde altyapı çalışmaları yapıldı.
 
Bu çalışmaların ardından caddemizde asfalt çalışmaları gerçekleştirilecek. Başkanımıza şahsım ve mahalle sakinlerim adına teşekkür ederim” dedi. Isparta’da devam ettirdikleri altyapı ve asfalt çalışmaları hakkında bilgiler veren Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Kaya da Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatları doğrultusuna çalışmalara devam ettiklerini söyledi. Başkan Yardımcısı Kaya, 2 ay önce 108 Caddede Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından yağmur suyu ve kanalizasyon hatlarının yenilendiğini, ardından enerji hatlarının yer altına alındığını belirtti.
 
Kaya, “Bu çalışmalar sonrasında mevcut asfaltımız yıprandı, belediye olarak bizlerde Kurban Bayramı öncesinde gece gündüz çalışarak caddelerimizin asfaltını yenileyerek, vatandaşlarımızın kullanımına sunuyoruz” şeklinde konuştu.
 

Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °