Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

Şehit Erkan Pala Anadolu Lisesi Öğrencisi Mert Kaya’dan Büyük Başarı; Turnuvanın Kalecisi Seçildi

Şehit Erkan Pala Anadolu Lisesi Öğrencisi Mert Kaya’dan Büyük Başarı; Turnuvanın Kalecisi Seçildi

ISPARTA 26.04.2024 18:22:00 0
Şehit Erkan Pala Anadolu Lisesi Öğrencisi Mert Kaya’dan Büyük Başarı;  Turnuvanın  Kalecisi  Seçildi

Türkiye Futbol Federasyonu ‘nun düzenlediği U-19 Gelişim liginde mücadele eden Isparta 32 Spor tarihi bir başarıya imza atarak son dörde kaldı. Turnuvada takımın kalecisi ve aynı zamanda Şehit Erkan Pala Anadolu Lisesi öğrencisi olan Mert Kaya turnuvanın kalecisi seçilerek önemli bir başarıya imza attı. 

Türkiye Futbol Federasyonu’nun düzenlediği U-19 Gelişim Liginde mücadele eden Isparta 32 Spor tarihi başarıya imza atıyor. Grubunu lider tamamlayan pembe-yeşilliler, Antalya’da Tuzlaspor’u 55. Dakikada Mevlüt’ün golüyle devirdi. Isparta 32 Spor, Türkiye geneli 4 takım arasına kaldı ve yarı finale yükseldi. Uşakspor’dan sonra Tuzlaspor’u da deviren pembe-yeşillilerde büyük sevinç var. Finaller Mayıs ayında yapılacak. 

MERT KAYA TURNUVANIN 

KALECİSİ SEÇİLDİ 

Öğrencisinin başarısından dolayı büyük gurur duyduklarını ifade eden Şehit Erkan Pala Anadolu Lisesi Müdürü Veli Alparslan konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Türkiye Futbol Federasyonu’nun düzenlediği U-19 Gelişim liginde mücadele eden Isparta 32 Spor tarihi bir başarıya imza atarak Son dörde kalmıştır. Turnuvada Şehit Erkan Pala Anadolu Lisesi Öğrencisi olan Mert Kaya takımın kalecisi olup turnuvanın kalecisi seçilmiştir. Öğrencimizi tebrik ediyoruz başarılarının devamını diliyoruz” dedi. 


Salı 19.1 ° / 5.3 °
Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °