Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Sav Kasabası Ak Parti Belediye Başkan Adayı Öztürk; Kapısını Çalmadık Ev Sıkmadık El Bırakmıyor

Sav Kasabası Ak Parti Belediye Başkan Adayı Öztürk; Kapısını Çalmadık Ev Sıkmadık El Bırakmıyor

ISPARTA 28.03.2024 19:01:00 0
Sav Kasabası Ak Parti Belediye Başkan Adayı Öztürk;  Kapısını Çalmadık Ev Sıkmadık El Bırakmıyor

Ak Parti Merkeze bağlı Sav Kasabası Belediye Başkan Adayı Yahya Öztürk ve Belediye Meclis Üyesi Adayları mahalle mahalle gezerek vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Mahallelerde çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayan Başkan Adayı Öztürk’e kasaba halkı da yoğun ilgi gösteriyor. 

31 Mart Pazar günü yapılacak olan Mahalle İdareler seçimlerine sadece üç gün kaldı. Siyasi Partilerin adayları da çalışmalarını yoğunlaştırdı. 

YAHYA ÖZTÜRK, ÇALMADIK KAPI, 

SIKMADIK EL BIRAKMIYOR

Bu isimlerden birisi de Merkeze bağlı Sav Kasabası’nın Ak Parti Belediye Başkan Adayı Yahya Öztürk. Başkan Adayı Öztürk ve ekibi kasabada mahalle mahalle gezerek vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Mahallelerde çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayan Başkan Adayı Öztürk’e kasaba halkı da yoğun ilgi gösteriyor. 

ÖZTÜRK; “GECE – GÜNDÜZ DEMEDEN 

ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ” 

Ziyaretlerinde projelerini ve vaatlerini vatandaşlara anlatan Başkan Adayı Öztürk; “Seçim çalışmalarımıza belde teşkilatımızdan arkadaşlarımız ve Belediye Meclis üyesi adayı arkadaşlarımızla birlikte gece – gündüz demeden sürdürüyoruz.

“KASABAMIZA EN İYİ

HİZMETİ YAPMAYA TALİBİZ” 

Bu doğrultuda, kasabamızdaki tüm kahvehaneleri, işyerlerini ziyaret ederek onlarla bir araya geldik. Yaklaşık 15 gündür de kasabamızdaki mahalleleri ve evleri tek tek ziyaret ediyoruz. Seçim gününe kadar kasabamızda çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Yaptığımız ziyaretlerde Kasabamıza dair yapmak istediğimiz projeleri ve hizmetleri belediye meclis üyesi adaylarımızla birlikte halkımıza anlatıyoruz. Biz, Ak Parti olarak Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın emir ve tensipleriyle Kasabamıza en iyi hizmeti yapmak için göreve talip olduk. Takdir, kasaba halkımızındır” dedi.  


Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °