Bugün, 16 Haziran 2024 Pazar

Sağlık – Sen Isparta Şubesi, Yetki Sonrası İl Toplantısını Yaptı; Başarının Mimarları…

Sağlık – Sen Isparta Şubesi, Yetki Sonrası İl Toplantısını Yaptı; Başarının Mimarları…

ISPARTA 23.05.2024 15:09:00 0
Sağlık – Sen Isparta Şubesi, Yetki Sonrası İl Toplantısını Yaptı;  Başarının Mimarları…

HABER: Yunus ÖZLER 

Sağlık – Sen Isparta Şubesi Başkanı Mahmut Ağun, sendika olarak bu yıl da ‘Yetkili Sendika’ olmalarında Kadın Kolları ve Gençlik Kollarının büyük emek ve gayretlerinin olduğunu belirterek; “Sizler bu başarının mimarlarısınız” dedi. 

Sağlık – Sen Isparta Şubesi, yetki dönemi sonrası Kadın ve Gençlik Kolları mensupları ile ilk toplantısını dün Şube Başkanı Mahmut Ağun başkanlığında gerçekleştirdi. 

BAŞKAN AĞUN; “SAĞLIK – SEN BÜYÜK BİR AİLEDİR” 

Dün saat 17.00’de Memur – Sen Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Şube Bakanı Mahmut Ağun’un yanı sıra Şube Yönetimi, Şube Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Temsilcileri katıldı. Toplantıda bir konuşma yapan Sağlık – Sen Isparta Şube Başkanı Mahmut Ağun, tüm katılımcılara teşekkür ederek; “Öncelikle geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen üyelik sayımı sonuçları ile sağlık ve sosyal hizmet çalışanları sendikası yani Sağlık – Sen Isparta Şubesi olarak yeniden yetkiyi aldık. Çünkü, biz büyük bir aileyiz. Bu birlik ve beraberliği Allah’ın izniyle kimse bozamayacaktır. 

“BU BAŞARININ MİMARI SİZLERSİNİZ”

Evet, ‘Yetkili Sendika’ olmamız hususundaki başarı elbette ki her türlü fedakarlıktan kaçınmayarak aziz milletimize sağlık ve sosyal hizmeti ulaştıran kıymetli üyelerimiz ve siz çok değerli arkadaşlarımızındır. Sizlere ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Bu başarının mimarı sizlersiniz” dedi.

SAĞLIK - SEN ISPARTA ŞUBESİ KADIN VE GENÇLİK KOLLARI TOPLANTISINDAN GÖRÜNTÜLER; 


Pazar 30.4 ° / 14.5 °
Pazartesi 30.9 ° / 16.7 °
Salı 32.1 ° / 17.5 °