Bugün, 3 Kasım 2025 Pazartesi

Sağlık - Sen 25 Yaşında

Sağlık - Sen 25 Yaşında

ISPARTA 7.06.2020 10:06:00 0
Sağlık - Sen 
25 Yaşında
Sağlık – Sen Isparta Şubesi Başkanı Erdal Demiralay, yayınladığı mesajla Sağlık – Sen'in 25. yaş gününü kutlayarak; “Sağlık-Sen kurulduğu günden beri sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sesi, umudu ve sözcüsü olmuştur” dedi.
 
Sağlık – Sen Isparta Şubesi Başkanı Erdal Demiralay, Sağlık - Sen'in 25. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Demiralay mesajında; “7 Haziran 1995 tarihinde kurulan Sağlık – Sen’imiz bugün 25. Yaşındadır.
 
Sendikamız kurulduğu günden beri sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sesi, umudu ve sözcüsü olmuştur. 25. yılımızda, bu birikimi çalışanların refahı ve güçlü Türkiye'nin inşası için geleceğe taşımaya teşkilatımızdan aldığımız güçle devam edeceğiz” dedi.
 
Anahtar Kelimeler: yaşında sen25 sağlık
Pazartesi 20.2 ° / 9.7 °
Salı 19 ° / 10.4 °
Çarşamba 19 ° / 7.6 °