Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

RUS HEYETİ BLS İÇİN ISPARTA’DA

RUS HEYETİ BLS İÇİN ISPARTA’DA

ISPARTA 20.02.2019 19:56:00 0
RUS HEYETİ BLS İÇİN ISPARTA’DA
Üretiminin yaklaşık % 90’ını yurt dışına yapan BLS Makina, yaptığı çalışmalarla gururumuz olmaya devam ediyor.
Avrupa ülkelerinin yanı sıra Kuzey Afrika ve Asya ülkelerinde faaliyetlerini artıran BLS Makina, bu kez Rusya’nın en büyük demir çelik sektöründeki lider isimlerinden Metalloinvest şirketiyle dev bir anlaşma yapmak üzere.
Demir çelikte kurduğu dev fabrikalarla bir çok ülkenin referans listesinde yer alan BLS, ayrıca modernizasyon kapasitesini artırmak için de çalışmalar yapıyor.
TÜRK ŞİRKETİNİN BAŞARISI
Metalloinvest Şirketinin Koordinatörü ve Baş Uzmanı Pavel Kotelnikov, 4 müdürüyle birlikte Isparta’ya geldi. BLS Makine ve Mühendisliğin Sahibi İşadamı Bülent Sarıgül tarafından karşılanan Rus Heyeti, daha sonra Organize Sanayi de bulunan Fabrika’da incelemelerde bulundular. Heyete BLS Makine Mühendisliğin Tercümanı Maria da eşlik etti.
BLS Makine ve Mühendisliğin şu ana kadar ki çalışmalarını beğenen Rus Heyeti, daha sonra fabrikada yapılan diğer çalışmaları incelediler. 
SARIGÜL’Ü TEBRİK ETTİLER
Metalloinvest Şirketinin Koordinatörü ve Baş Uzmanı Pavel Kotelnikov, yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı BLS Makine ve Mühendisliğin Sahibi Bülent Sarıgül’ü tebrik ederek, Türk firmasının bu alandaki başarısını takdir ettiğini dile getirdi. Kotelnikov, bu anlaşmayla 2 ülkenin dostluğun artacağını ve çok daha güzel işler yapılacağına inandığını söyledi.
BLS İMZASINI HER ÜLKEYE ATTIRACAĞIZ…
BLS Makine Mühendislik Sahibi Bülent Sarıgül, Rus Heyetini ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Rusya’nın demir çelikteki başarılı şirketlerinden Metalloinvest müdürlerini Isparta’mızda ağırlamaktan dolayı mutluyuz. Avrupa ülkeleriyle çalışmalarımız tam gaz devam ediyor. Rusya’ya da BLS imzasını attıracağız inşallah. Ulusal ve uluslararası pazar için makine üretiminden anahtar teslim çözümlerine kadar tesis kuruluşu, modernizasyon, makine ve ekipman üretimini yapmaya devam edeceğiz”” dedi.

Anahtar Kelimeler: ıspartada için heyeti
Salı 21.9 ° / 10 °
Çarşamba 22.4 ° / 11.6 °
Perşembe 21.7 ° / 11.2 °