Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Play – Off’a Çıkacağız Derken; Küme Düşme Potası’nın Üstüne Kadar İNDİK!

Play – Off’a Çıkacağız Derken; Küme Düşme Potası’nın Üstüne Kadar İNDİK!

SPOR 30.03.2023 12:29:00 0
Play – Off’a Çıkacağız Derken;  Küme Düşme Potası’nın  Üstüne Kadar İNDİK!

2. Lig Beyaz Grupta 28. Hafta maçları dün oynandı. Haftayı maç yapmadan (bay) geçiren Ispartaspor, altındaki iki takımın da kazanmasıyla bir anda 13. Sıraya kadar düştü. Yeşil – Pembeli takım ile küme düşme potası arasında sadece iki takım kaldı. 

TFF 2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, 2. Lig Beyaz Grupta dün oynanan 28. Haftayı maç yapmadan (bay) geçirdi. Gerek bu durum gerekse Yeşil – Pembeli ekibin geçtiğimiz hafta Menemenspor’a farklı mağlup olması Yeşil – Pembeli ekibi Play – Off hedefinden oldukça uzaklaştırdı ve küme düşme potasına ise yaklaştırdı. 

PLAY – OFF’A ÇIKACAĞIZ DERKEN KÜME 

DÜŞME POTASI’NIN ÜSTÜNE KADAR İNDİK

Ligde Play – Off grubuna yükselmeyi hedefleyen Ispartaspor, kendisinin bay geçtiği dünkü maçlar sonunda altındaki iki takımın (Menemenspor ve Nazilli Belediyespor) kazanmasıyla bir anda 13. Sıraya kadar düştü. 36 puanı bulunan Yeşil – Pembeli takım ile 29 puanlı takımların yer aldığı küme düşme potası arasında sadece iki takım (Bursaspor ve Batman Petrolspor) kaldı. 

ARNAVUTKÖY GELİYOR

Ispartaspor, bu hafta sonu yani 2 Nisan 2023 Pazar günü kendi sahasında Arnavutköy Belediyespor takımı ile karşı karşıya gelecek. 

MAÇ SEYİRCİSİZ OYNANACAK 

Bu maç, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından kötü tezahüratın 5. Defa tekrarlaması nedeniyle verilen ‘1Maç Seyircisiz Oynama’ cezası nedeniyle Ispartaspor’un bu hafta sonu kendi sahasında oynayacağı maç seyircisiz oynanacak. 

İŞTE 2. LİG BEYAZ GRUPTA 28. HAFTA SONUÇLARI: 

Afyonspor – Tarsus İ.Y.: 5 – 1

Batman Petrol – Ankaraspor: 2 – 4 

Arnavutköy – Menemenspor: 1 – 2 

Nazilli Beld. – İnegölspor: 2 – 0 

Sivas Beld. – Amedspor: 2 – 2 

Somaspor – 24Erzincanspor: 2 – 1 

Ş. Urfaspor – Düzcespor: 4 – 1 

Çorumspor – Erokspor: 1 – 0 

2. LİG BEYAZ GRUP PUAN DURUMU: 

 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °