Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Okullarda Yaz Tatili Sevinci Başladı: Karnelerini Aldılar…

Okullarda Yaz Tatili Sevinci Başladı: Karnelerini Aldılar…

ISPARTA 17.06.2022 16:02:00 0
Okullarda Yaz Tatili Sevinci Başladı: 
Karnelerini Aldılar…
HABER: Yunus ÖZLER
2021 – 2022 Eğitim - Öğretim yılı bugün sona erdi. Isparta genelinde 512 okulda 83 bin 384 öğrenci ve 6 bin 612 öğretmen bugün itibaren 3 ay sürecek Yaz Tatiline çıktı. 
 
2021 – 2022 Eğitim - Öğretim yılının sona ermesi ile ilgili olarak bugün, Fatih Mahallesindeki Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve Ortaokulunda ‘Karne Dağıtım Töreni’ gerçekleştirildi. Saat 09.00’da başlayan törene; Vali Aydın Baruş, Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin Gözgün, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in eşi Şadiye Başdeğirmen, Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur, Eğitim Bir – Sen Isparta Şubesi Başkanı Hüseyin Arslan, Okul Müdürleri, Öğrentmenler, Öğrenci velileri ile öğrenciler katıldı.
YAZAN; “YIL İÇİNDE ÇEŞİTLİ
FAALİYETLERDE BULUNDUK”
Okul bahçesinde gerçekleşen törende Vali Aydın Baruş ilk olarak öğrencilerin yanına giderek onlarla sohbet etti. Daha sonra tören alanındaki yerini alan protokolün ardından saygı duruşu ve istiklal marşı söylendi. Törende bir konuşma yapan Okul Müdürü Baki Yazan; “Okulumuz 2021 – 2022 yılında bazı dallarda önemli dereceler kazanmıştır. Okulumuzda bu yıl yapılan en büyük çalışma ve başarı ise okulumuzun Isparta’da iki okuldan birisi olarak ‘Çevreci Okul’ olarak seçilmesi olmuştur. Bu konuda, okulumuzu güzelleştirme adına çalışmalarda bulunan tüm personelim, öğrenci velilerim ve öğrencilerime teşekkür ediyorum.
Ayrıca, okulumuzda velilerimize rehber öğretmenimiz tarafından Aile Eğitimleri düzenlendi. Velilerimize, evlilik ve aile içi iletişim konularında, üniversite işbirliği yapılarak seminerler verildi. Okulumuzda veli ve öğretmenlerimizin katılımı ile kermes düzenlendi. Düzenli olarak veli ziyaretleri yapıldı. Şubeler arasında bütün öğrencilerimizin katılımı ile sportif faaliyetler (Masa Tenisi, Futbol, Satranç) düzenlendi. Ders saatleri dışında Satranç, halk oyunları ve masa tenisi kursları düzenlendi. İlde düzenlene sosyal ve kültürel ve sportif faaliyetlere katıldık. Öğrencilerimizin okula olan ilgi ve sevgilerin artırmak için zaman zaman tiyatro ve sinema gösterileri yapıldı” dedi.
ÖĞRENCİLERİN
GÖSTERİLERİ BÜYÜLEDİ
Törende; Okul Müdürü Baki Yazan’ın konuşmasının ardından okulun öğrencileri tarafından halk oyunları gösterileri, müzik gösterileri ve şiirler okundu. Gösteriler izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.
KARNELER DAĞITILDI
YAZ TATİLİ BAŞLADI
Törende daha sonra karne dağıtımına geçildi. Vali Baruş ve diğer protokol üyeleri sınıflara çıkarak çocuklara karnelerini ve hediyelerini verdi.
KARNE TÖRENİNDEN GÖRÜNTÜLER; 






 

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °