Öğrencilerin uğrak noktası Foto Copy Center 1 yaşında

Öğrencilerin uğrak noktası Foto Copy Center 1 yaşında

Öğrencilerin uğrak noktası Foto Copy Center 1 yaşında

Iyaşpark AVM giriş katta faaliyet gösteren Foto Copy Center, yaptıkları baskı ve çıktı işleri ile adından sıkça söz ettiriyor. Bir yıldır son teknoloji baskı ve çıktı makineleri ile müşterilerinin karşısına çıkan Foto Copy Center, kaliteli ve garantili hizmeti ile müşterilerini bekliyor.
Foto Copy Center İşletme Sorumlusu Rüçhan Öçal, işletmelerinde fotokopi, kırtasiye, folyo, branda ve baskı çeşitleri ile müşterilerin karşısına çıktıklarını belirterek, sektörde 1 yıllık birikimle hizmet verdiklerini söyledi.
İŞLETMEMİZDE KALİTELİ HİZMET VERİYORUZ
Foto Copy Center İşletme Sorumlusu Rüçhan Öçal, Foto Copy Center İşletmesinde genel olarak fotokopi ve baskı işleri yaptıklarını belirterek, müşterilerin karşısına kaliteli ve garantili hizmetle çıktıklarını söyledi.
Öçal, “İşletmemiz de onlarca işte faaliyet gösteriyoruz. Bu hizmetlerin başlıcaları olarak kırtasiye, folyo, branda, sihirli bardak, düz bardak çeşitleri, puzzle, saat üzerine baskı, fotoğraf baskısı-tabak üzerine baskı, cam üzerine baskı, taş üzerine baskı, plaketler, madalyalar, fotoğraf baskısı, saatli çerçeveler, düz çerçeve gibi hizmetlerdir. Bu hizmetlerimizi kaliteli ve garantili bir şekilde yapıyoruz” dedi. 
BİR YILDIR FAALİYET GÖSTERİYORUZ
Foto Copy Center İşletme Sorumlusu Rüçhan Öçal, Iyaşpark AVM’de 1 yıldır faaliyet gösterdiklerini belirterek, “Iyaşpark AVM’de bugün 1’nci yılımızı dolduruyoruz. Bugüne kadar yaptığımız kaliteli işlerimizden müşterilerimiz oldukça memnun oluyorlar. Zaten işletmemiz Iyaşpark AVM içerisinde olduğu için bize bir sipariş verildiği zaman biz işi yaparken müşterimiz AVM’yi gezebiliyor. Dediğim gibi 1 yıllık birikimle müşterilerimizin karşısına çıkıyoruz” şeklinde konuştu.
GENELLİKLE ÖĞRENCİLERE HİTAP EDİYORUZ 
Foto Copy Center İşletme Sorumlusu Rüçhan Öçal, işletmelerinde yaptıkları hizmetlerle genellikle öğrencilere hitap ettiklerini belirterek, işletmede yaptıkları değişik baskılarla ailelere de hizmet verdiklerini söyledi.
Öçal, “İşletmemizde yaptığımız hizmetler genellikle fotokopi üzerine olduğu için öğrenci potansiyelimiz de oldukça fazla oluyor. Bunun üzerine yaptığımız farklı baskı seçeneklerimiz de var. Bu baskı seçenekleri ile ailelere de hizmet veriyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

Anahtar Kelimeler: