Nurettin Çakır Ispartaspor’u Sırtladı Götürüyor

Nurettin Çakır 
Ispartaspor’u 
Sırtladı Götürüyor

Nurettin Çakır Ispartaspor’u Sırtladı Götürüyor

Attığı goller ve oynadığı futbolla takımı alt sıralardan alıp 7. Sıraya kadar yükselten Nurettin Çakır, ligde takımının 8 maçta attığı 12 golün 7’sini kaydetti.
 
Geçtiğimiz yıl devre arasında Ankara Çubukspor’dan Ispartaspor’a transfer olan Sol Kanat Oyuncusu Nurettin Çakır, gerek oynadığı futbolla gerekse attığı gollerle takımını sırtladı götürüyor.
YÖNETİCİLERİN GÖZÜNE
GİRDİ VE YUVADA KALDI
Bilindiği gibi; Geçen yıl yarım sezon oynamasına rağmen takımda yaptığı başarılı çalışmalarla göz dolduran ve yöneticilerin dikkatini çeken Yeşil – Pembeli futbolcu, bu sezon başında yönetimin kendisiyle anlaşması üzerine takımda yani yuvada kalmıştı.
ADETA TEK BAŞINA BİR TAKIM
Ispartaspor’da bu sezon geride kalan 10 haftada 8 maç yapan takımının kaydettiği 12 golün 7’sini Nurettin Çakır attı. Çakır, ayrıca takımının bir çok maçta ortaya koyduğu futbolla takımını mağlubiyetten kurtardı.
GÖLCÜKSPOR MAÇINDA
TÜM GOLLERİ O ATTI
Ispartaspor’da sezon başından beri ortaya koyduğu futbolla büyük beğeni toplayan ve taraftarın gözdesi haline gelen Nurettin Çakır’ın dünkü Gölcükspor maçında da canla – başla çalışması ve bir de bunun üstüne takımın 2 golünü de kaydetmesi takımın galip gelmesinde en büyük etken oldu.
TARAFTARLARIN
GÖZDESİ OLDU
Nurettin Çakır, bu gayret ve çalışmaları ile Yeşil – Pembeli camiada hem yöneticilerin hem taraftarların bir numaralı gözdesi haline geldi.
YOLUN AÇIK OLSUN,
NAZAR DEĞMESİN NURETTİN ÇAKIR…
Biz de medya32 olarak Nurettin Çakır’a takıma sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ediyor ve yolun açık olsun diyoruz. Allah nazarlardan korusun. Daha nice başarılara Nurettin Çakır…