Tarih: 01.04.2021 11:39

Nurettin Çakır ‘Gol Orucu’na Başlayınca; Gol Krallığı Koltuğunu Emir Devraldı

Facebook Twitter Linked-in

Ispartaspor’da takımın beyni olan ve grupta gol krallığında ilk sırada bulunan Nurettin Çakır, 5 maçtır gol atamayınca Emir Kaan Gültekin Nurettin’i geçip grubun Gol Krallığında 14 golle zirveye oturdu.
 
TAKIMDA BİR DE GOLCÜ OLSA…
Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele eden ve takımda golcü futbolcusu olmayan Ispartaspor’da bu açığı takımın sağ kanat oyuncusu Nurettin Çakır ve sol kanat oyuncusu Emir Kaan Gültekin ile kapatmaya çalışıyor. Her iki futbolcu da forvet oyuncusu olmamalarına rağmen attıkları gollerle takımı sırtlıyorlar.
CİZRESPOR’DAN SONRA
YALOVASPOR’A DA 3’LÜK
FARKLI TARİFE!
Ispartaspor, dün deplasmanda oynadığı Yalovaspor maçını 3 – 1’lik skorla kazandı. Yalova karşısında Emir Kaan Gültekin hem mükemmel bir futbol ortaya koydu hem de 3 golün 3’ünün de kendisi attı. Emir’in attığı gollerle 3 puan alan Yeşil – Pembeliler, puanını 41’e çıkararak, grupta bir basamak yükselerek 7. Sıradan 6. Sıraya yükseldi. Bilindiği gibi, Emir Kaan Gültekin son olarak Ispartaspor’un 5 – 1 kazandığı Cizrespor maçında 3 gol atarak hetrick yapmıştı. Emir, aynı tarifeyi dünkü Yalovaspor maçında da tekrarladı ve rakibine 3 gol birden atma başarısını gösterdi.
EMİR KAAN GÜLTEKİN GOL
KRALLIĞINDA İLK SIRADA      
Emir Kaan Gültekin dün attığı 3 golle attığı gol sayısını 11’en 14’e yükselterek 3. Lig 3. Grupta Gol Krallığında ilk sırada yer aldı.
NURETTİN 5 MAÇTIR
GOL ATAMIYOR!
Öte yandan; Ispartaspor’da son aylarda oynadığı futbolla taraftarın gözdesi olan ve adeta takımı tek başına sırtlayıp taşıyan Nurettin Çakır, 5 maçtır gol atamıyor. Nurettin, son olarak Isparta’da oynanan ve 1 – 1 sona eren Osmaniyespor maçının 45+2’inci dakikasında kazanılan penaltıyı gole çevirerek takımını 1 – 0 öne geçirmişti. Adeta gol orucuna başlayan Yeşil – Pembeli takımın başarılı oyuncusu Nurettin’in o maçtan bu yana golü bulunmuyor. Nurettin Çakır’ın da önümüzdeki Çarşamba Isparta’da oynanacak olan Cizrespor maçıyla birlikte gollerini atması bekleniyor.
EMİR İLK SIRADA
NURETTİN 5. SIRAYA
DÜŞTÜ
Bu doğrultuda; Emir Kaan Gültekin grupta 14 golle gol krallığında ilk sırada yer alırken, 4 hafta öncesine kadar gol krallığında ilk sıradaki yerini koruyan Nurettin Çakır ise 5 maçtır gol atamayınca 12 golde kaldı ve gol krallığında 5. Sıraya düştü.
CİZRESPOR MAÇINDA HER
İKİSİ DE HETRİCK YAPABİLİR
Ispartaspor’un önümüzdeki hafta sahasında oynayacağı Cizrespor maçında gerek Nurettin Çakır gerek Emir Kaan Gültekin hetrick yaparak gollerine devam hızla devam edebilirler.
İŞTE 3. LİG 3. GRUPTA GOL
KRALLIĞI SIRALAMASI
İşte Ispartaspor’un da içinde bulunduğu 3. Lig 3. Grupta gol krallığı sıralaması;
Emir Kaan Gültekin – 14 Gol (Ispartaspor)
Nurettin Çağlar – 14 Gol (Somaspor)
Hakan Kuş – 13 Gol (Karşıyaka)
Abuzer Gaffar Toplu – 13 Gol (Erokspor)
Nurettin Çakır – 12 Gol (Ispartaspor)
Özcan Aydın – 10 Gol (Somaspor)
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —