Meslektaşımız ve Demokrat Gazetesi personeli Sümeyra Akpınar ile Yunus Özdemir evlenerek dünya evine girdiler.
Hale Seher – Erdoğan AKPINAR çiftinin değerli kızları SÜMEYRA ile Güler – Turan ÖZDEMİR çiftinin değerli oğlu YUNUS,
hayatlarını birleştirdi. Isparta Belediyesi Nikah Salonu’nda düzenlenen törende çift, bir ömür boyu mutluluğa “evet” dedi.
NİKAH ŞAHİTLİKLERİNİ VALİ
VE EMNİYET MÜDÜRÜ YAPTI
Aynı zamanda Demokrat32 Haber Sitesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü olan Sümeyra ve Yunus çiftinin nikah şahitliklerini Isparta Valisi Abdullah Erin, Isparta Emniyet Müdürü Erdem Bildirici ve Diş Hekimi Hüdai Kartöz üstlendi.
Sümeyra ve Yunus'un bu mutlu gününde sevenleri de onları yalnız bırakmayarak mutluluklarına ortak oldu.
YUNUS ÖZLER’DEN TEBRİK
ÖZLER Ajans Basın – Yayın, Medya ve Tanıtım Hizmetleri (Medya32) olarak ben de başta Meslektaşım değerli arkadaşım Sümeyra ve eşi Yunus beyefendi olmak üzere, Akpınar ve Özdemir ailelerini kutlar, Sümeyra – Yunus çiftine bir ömür boyu mutluluklar dilerim.
YUNUS ÖZLER
MESLEKTAŞIMIZ SÜMEYRA’NI MİKAH
TÖRENİNDEN GÖRÜNTÜLER;