Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Muhteşem eserler

Güzel Sanatlar Lisesi Resim Öğretmeni Gülsün Hız ve öğrencileri tarafından hazırlanan Karma Sergiye yoğun katılım oldu.

ISPARTA 10.05.2017 06:50:00 0
Muhteşem eserler
Güzel Sanatlar Lisesi Resim Öğretmeni Gülsün Hız ve öğrencileri tarafından hazırlanan Karma Sergi açıldı. Önceki gün Isparta Kültür ve Turizm Müdürlüğü binasında açılan sergi 13 Mayıs Cumartesi gününe kadar açık kalacak. Açılışa Vali Yardımcısı İsmail Akman, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Berna Kutlar Doğan, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Halil İbrahim Berkil, Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Sevda Toprak, sanatseverler, veliler ve öğrenciler katıldı.
                Serginin açılışı protokol üyeleri tarafından yapıldı. Vali Yardımcısı İsmail Akman, Resim Öğretmeni Gülsün Hız ve öğrencilerini muhteşem eserlerinden dolayı kutladı. Öğrencilere hedefleriyle ilgili bir takım sorular yönelten Vali Yardımcısı Akman, eserleri tek tek inceledi.
                Bu arada Güzel Sanatlar Lisesi Resim Öğretmeni Gülsün Hız, Karma Sergilerine katılan tüm davetlilere teşekkür etti.Öğrencileriyle birlikte 38 eserin görücüye çıktığını söyleyen Hız, “Karma Sergimiz 1 hafta boyunca açık kalacak. Sergimizde Yağlı boya, akrilik, marka kalem, teknik, soyutvar ve realizm tarzında yapılmış eserler var. Eserlerimizi sergilemeye devam edeceğiz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °