Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Meteoroloji Isparta Raporu: Yağmur Kaç Gün Sürecek?

Meteoroloji Isparta Raporu: Yağmur Kaç Gün Sürecek?

ISPARTA 26.11.2023 21:20:00 0
Meteoroloji Isparta Raporu:  Yağmur Kaç  Gün Sürecek?

Isparta’da hava nasıl? Meteoroloji Isparta için hava tahmin raporunu yayınladı. Peki, üç gündür sağanak yağmurun hüküm sürdüğü Isparta’da yağışlar ne kadar daha sürecek?

Meteoroloji’nin üç gün önce ‘Sarı Kod’ ile uyardığı Isparta genelinde bu sabah saatlerinde rüzgarlı ve yağmurlu bir hava yaşanırken öğle saatleri ve sonrası ise yağış etkisini sürdürdü. 

Öte yandan 5 günlük yeni hafta raporunda Meteoroloji'den Isparta için sağanak yağışın süreceği belirtildi. Ancak, Pazartesi ve Salı hariç. Zira, bu iki günde hava parçalı bulutlu olacak. 

İKİ GÜN GÜNEŞ

İKİ GÜN GÜN YAĞMUR

Meteoroloji tarafından Isparta için yapılan tahminde rüzgar ve yağış uyarısı yapılırken yeni hafta için ise hem güneş hem yağmur uyarısı yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Isparta için yapılan tahmine göre: haftanın ilk günü olan Pazartesi günü ve ikinci günü olan Salı günü hava güneşli ve parçalı bulutlu, Çarşamba ve Perşembe günleri ise yağmurlu, Cuma ve Cumartesi günü yine güneşli ve parçalı bulutlu, haftanın son günü yani Pazar günü ise hava yine yağmurlu olacak. 

Isparta’da yeni haftada hava sıcaklıkları ise gündüz 4 dereceye kadar düşerken, daha sonra 15 dereceye kadar yükselecek. 

 


Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °