Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Meslektaşımız Gazeteci Tarkan Çetin; Oğlu Umut’u Evlendirdi

Meslektaşımız Gazeteci Tarkan Çetin; Oğlu Umut’u Evlendirdi

ISPARTA 26.09.2021 09:30:00 0
Meslektaşımız Gazeteci Tarkan Çetin; 
Oğlu 
Umut’u 
Evlendirdi
Oluşum Gazetesi ve Bomba32 İnternet Haber Sitesi Ortağı Gazeteci Tarkan Çetin, oğlu Umut Çetin’i Modapark Düğün Salonunda gerçekleştirilen muhteşem nikah töreniyle evlendirdi.
 
Uzun yıllar Isparta’da Basın camiasında çalışan Gazeteci Tarkan Çetin, Avukat oğlu Umut’u evlendirdi.
MUTLULUKLAR…
Gerçekleştirilen Muhteşem Düğün Töreni ile; Ceren AKDENİZ ile Umut ÇETİN hayatlarını birleştirdi. Bu doğrultuda; Filiz – Murat AKDENİZ çiftinin değerli Kızları Ceren ile Gülsenem Küçükküoç – Tarkan Çetin çiftinin değerli oğulları Umut dün evlenerek dünya evine girdiler.
NİKAH TÖRENİNE BÜYÜK KATILIM
Dün saat 13.00’te Gelin Alma Merasimi ile başlayan düğün, saat 14.00’te Halıkent Mahallesinde bulunan Modapark Düğün Salonunda yapılan çiftin Nikah Töreni ile devam etti. Nikah merasimine; TBMM Başkanvekili ve Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Vali Ömer Seymenoğlu, İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, İçişleri Bakanlığı Hukuk Danışmanı Tahir Alan, Belediye eski Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Siyasi Parti İl Başkanları, daire müdürleri, Isparta Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural ve diğer sivil toplum örgütü başkan ve temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.
SEYMENOĞLU, BİLGİÇ, ALAN VE
TURAL NİKAH ŞAHİDİ OLDULAR  
Daha sonra nikah törenine geçildi ve Gelin Ceren AKDENİZ ile Damat Umut ÇETİN’in evlilik nikahları kıyıldı. TBMM Başkanvekili ve Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Vali Ömer Seymenoğlu, İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, İçişleri Bakanlığı Hukuk Danışmanı Tahir Alan ve Isparta Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural genç çiftin nikah şahitliklerini yaptılar.
VALİ VE MİLLETVEKİLİNDEN TEBRİK
Nikah törenine katılan TBMM Başkanvekili ve Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Vali Ömer Seymenoğlu şahitlikleri ile ilgili olarak evlendirme defterine imzalarını attıktan sonra yaptıkları kısa konuşmada gerek Ceren Akdeniz’in anne ve babası gerekse damat Umut Çetin’in anne ve babasını ayrı ayrı kutlayarak tebrik ettiler.
YUNUS ÖZLER’DEN TEBRİK
ÖZLER Ajans Basın – Yayın, Medya ve Tanıtım Hizmetleri (Medya32) olarak ben de Basın Camiasında yıllardır birlikte aynı sektörde çalıştığımız arkadaşım Tarkan Çetin ve eşi başta olmak üzere Dünürleri Akdeniz ailesini kutlar, Ceren ve Umut çiftine bir ömür boyu mutluluklar dilerim.
YUNUS ÖZLER

Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °