Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Merhum Gazeteci Soner Toros’un Babası Ahmet Toros; Son Yolculuğuna Uğurlandı

Merhum Gazeteci Soner Toros’un Babası Ahmet Toros; Son Yolculuğuna Uğurlandı

ISPARTA 24.10.2022 12:44:00 0
Merhum Gazeteci Soner Toros’un Babası Ahmet Toros; 
Son 
Yolculuğuna 
Uğurlandı
Bir süredir hastalığından dolayı tedavi gören ve dün akşam vefat eden Son32 İnternet Haber Sitesinin Sahibi merhum Gazeteci Soner Toros’un babası Ahmet Toros, bugün Yenice Mezarlığında son yolculuğuna uğurlanarak toprağa verildi.
 
Son32 İnternet Haber Sitesinin Sahibi merhum Gazeteci Soner Toros’un babası Ahmet Toros dün vefat etti. Merhum Toros, Yenice Camiinde bugün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yenice Mezarlığında toprağa verilerek son yolculuğuna uğurlandı.  
CENAZE NAMAZINA
YOĞUN KATILIM
Yenice Mahalle Cami Avlusunda kılınan cenaze namazına; Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Anavatan Partisi eski Genel Başkanı, Kültür ve Turizm ile Milli Eğitim eski Bakanı Erkan Mumcu, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirme ve Belediye Başkan Yardımcıları, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Hüseyin Dede ve Yönetimi, Meclis Başkanı Ethem Erkan Kader ve Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, Gazeteciler, STK Başkan ve Temsilcileri, Esnaf arkadaşları, Bürokratlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
YENİCE MEZARLIĞINDA
TOPRAĞA VERİLDİ
Bugün Yenice Camiinde kılınan öğle namazına müteakip gerçekleştirilen cenaze namazının ardından merhum Toros’un naaşı Cenaze aracı ile camiden alınarak defnedileceği Yenice Mahallesi Mezarlığına götürüldü. Burada okunan duaların ardından toprağa verilerek son yolculuğuna uğurlandı.
TAZİYELERİ
KABUL ETTİLER
Mezarlık çıkışında ise merhum Ahmet Toros’un kızı ve oğlu Süleyman Toros ile Gelini Dilek Toros taziyeleri kabul ettiler.
YUNUS ÖZLER’DEN
BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Özler Ajans Basın – Yayın ve Tanıtım Hizmetleri (MEDYA32) olarak, merhuma Allah’tan Rahmet, başta Isparta Belediyesi Özel Kalem Müdürü Dilek Toros ve merhumun oğlu Süleyman Toros olmak üzere tüm yakınlarına başsağlığı diliyorum.
YUNUS ÖZLER




 

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °