Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

Karayollarında Hangi Yollar Kapalı? Isparta-Antalya İstikametine Dikkat!

Karayollarında Hangi Yollar Kapalı? Isparta-Antalya İstikametine Dikkat!

ISPARTA 8.04.2024 22:52:00 0
Karayollarında Hangi Yollar Kapalı? Isparta-Antalya  İstikametine Dikkat!

Karayolları Genel Müdürlüğü Yol Durumu Bülteni yayınladı. Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor. Isparta-Antalya yolunu kullanacak sürücülerin dikkatine…

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor. Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, İzmir-Aydın Otoyolu'nun 43-46. kilometrelerinde (Belevi Kavşağı mevkisi) üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle Aydın-İzmir istikametinde sol ve orta şeritler trafiğe kapatıldı. Bu bölgede ulaşıma diğer şeritlerden izin veriliyor.

İSTANBUL İSTİKAMETİNDE 

ŞERİT DARALTMASI YAPILIYOR

TEM Otoyolu'nun Babaeski-Lüleburgaz kavşakları 0-25. kilometrelerinde üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları sebebiyle İstanbul istikametinde kesimler halinde şerit daraltma yapılarak, ulaşım diğer şeritlerden devam ediyor.

ANKARA-NİĞDE İSTİKAMETİNDE 

SAĞ ŞERİT TRAFİĞE KAPATILDI

Ankara-Niğde Otoyolu'nun Emirler Kavşağı bağlantı yolu 1-2. kilometrelerinde bakım ve onarım çalışmaları dolayısıyla Ankara ve Niğde istikametlerinde sağ şeritler trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer şeritlerden sürdürülüyor.

TAŞUCU-SİLİFKE-ERDEMLİ YOLUNDA 

PATLATMALI YAPIM ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

Taşucu-Silifke-Erdemli yolunun 17-20. kilometrelerindeki Yeşilovacık T-1 Tüneli girişi-Kavşak-1 bölgesinde patlatmalı yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

SAMSUN-ORDU YOLUNDA 

ONARIM YAPILIYOR

Samsun-Ordu yolunun Ünye çevre yolu 6-8. kilometrelerindeki Yunus Emre Tüneli'nin Samsun istikametinde bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle sürücüler Ünye içine yönlendiriliyor.

YÜKSEKOVA-ESENDERE İSTİKAMETİNDE 

ULAŞIM İKİYE BÖLÜNDÜ

Yüksekova-Esendere yolunun 30-37. ve 39-41. kilometrelerinde yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden kontrollü sağlanıyor.

ISPARTA-ANTALYA GELİŞ 

İSTİKAMETİ TRAFİĞE KAPATILACAK!

Isparta-Antalya yolunun 32. kilometresinde sanat yapısı çalışmaları nedeniyle Antalya-Isparta geliş istikameti trafiğe kapatılacak. Bu güzergahta ulaşım bölünmüş yolun Antalya gidiş istikametinden iki yönlü sürdürülecek.

ÇANAKKALE-ÇAN YOLUNLDA 

YAPIM ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

Çanakkale-Çan yolunun 17-21. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü devam ediyor.

TAŞKÖPRÜ-HANÖNÜ-BOYABAT'TA ÇALIŞMA VAR

Taşköprü-Hanönü-Boyabat yolunun 43-49. kilometrelerindeki yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü gerçekleştiriliyor.

ARTVİN-ERZURUM

İSTİKAMETİNDE HEYELAN RİSKİ!

Artvin-Erzurum yolunun 1. kilometresindeki heyelan nedeniyle ulaşım tek şeritten sağlanıyor.


Salı 21.9 ° / 10 °
Çarşamba 22.4 ° / 11.6 °
Perşembe 21.7 ° / 11.2 °