Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Jandarma’dan Uyuşturucu Operasyonu

Jandarma’dan Uyuşturucu Operasyonu

ASAYİŞ 18.12.2023 15:35:00 0
Jandarma’dan  Uyuşturucu  Operasyonu

Isparta İl Jandarma Komutanlığınca, Uyuşturucu Madde ve Uyuşturucu madde tacirleri ile mücadeleye yönelik yapılan çalışmalar sonucu 105 gram Metamfetamin ele geçirildiği ve olayla ilgili yakalanan bir kişinin tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi. 

Konu ile ilgili olarak Isparta İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada; “Uyuşturucu Madde ve Uyuşturucu madde tacirleri ile mücadeleye yönelik yapılan çalışmalar sonucu, Mersin İlinden Isparta İline (1) şahsın uyuşturucu madde getireceği bilgisi alınmıştır.

14 Aralık 2023 tarihinde İl Merkez İlçesinde (1) şüpheli şahsın bulunduğu araçta yapılan arama neticesinde, (105) gram Metamfetamin ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti suçundan sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır.

Isparta İl Jandarma Komutanlığınca, bölgemizde halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması ve uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen operasyonel faaliyetlere artan bir azim ve kararlılıkla devam edilmektedir” denildi. 

 


Anahtar Kelimeler: Jandarma’ Uyuşturucu Operasyonu
Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °