Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

İYİ Parti İl Genel Meclis Üyesi Sinan Aydın; Oğuz Soylularının Günü Kutlu olsun

İYİ Parti İl Genel Meclis Üyesi Sinan Aydın; Oğuz Soylularının Günü Kutlu olsun

ISPARTA 3.05.2020 09:19:00 0
İYİ Parti İl Genel Meclis Üyesi Sinan Aydın; 
Oğuz Soylularının 
Günü Kutlu olsun
İyi parti İl Genel Meclis Üyesi Sinan Aydın 3 Mayıs Türkçülük günü nedeniyle mesaj yayınladı.
 
Aydın mesajında şu görüşlere yer verdi; “3 Mayıs Türkçülük günü mesajı yayınlayan Sinan Aydın “3 Mayıs 1944 Türk milliyetçiliğini inanmış ve adanmış gerçek dava adamlarının elinde yarına ışık tutacak bir meşale misali Türklük bilincinin tarihi bir abidesi olarak tarihe mal olmuştur”
İyi parti il genel meclis üyesi Sinan Aydın mesajında şu ifadelere yer verdi: “Her karış toprağında şehit kanı ile yoğrulmuş bu toprakların asli unsurları olarak dünümüze bugünümüze ve geleceğimize sahip çıkacağız. Dünü unutmadan mazimize sahip çıkarak ortak akıl ile yürüyeceğiz. Son günlerde Türk milleti üzerine indirilmek istenen kara bulutları cennet mekan Başbuğ Alparslan Türkeş beyin bizlere aşıladığı “hepiniz birer Türk bayrağısınız, bayrağı lekelemeyin, kirletmeyin, yere düşürmeyin” sözleri ile yok ettik etmeye de devam edeceğiz. Başbuğumuzun bu emrini yerine getiremez isek varlığımızın hiçbir anlamı yoktur Başbuğumuza sözümüzdür Ay yıldızlı al bayrak lekelenmeyecek kirlenmeyecek yere düşmeyecektir.
 
Orta Asya Anadolu Balkanlar ve Ortadoğu’da yaşayan İslam ile şereflendirilmiş zulme ve haksızlığa baş kaldıran büyük bir milletin adıdır.3 mayıs 1944 Türk milliyetçiliğinin inanmış ve adanmış gerçek dava adamlarını elinde yarına ışık tutacak bir meşale misali Türklük bilincini tarihi bir abidesi olarak tarihe mal olmuştur. Aradan bunca yıl geçtikten sonra tarih, Türk ülküsünü kalplerine kazıyan Türk nesillerinin Kızıl Elmaya, Işıl Göl’e, Tanrı Dağına ümit odunun düştüğü gözlerle, daha da çoğalarak bakmasıyla göstermiştir ki 3 Mayıs ın yaralı vicdanı, ülkü alazında ‘‘bayram’’ olmayı hak edecek kadar yanmış, arınmıştır. Bu tarihin hatırlattığı sıkıntılar ise Nejdet Sancar’ın savunmasındaki son sözlerle milliyetçi diğer kamlığın içinde eriyip gitmiştir: Türk ırkı sagolsun! 3 mayıs ruhunun milliyetçi yüreklerde bütün heyecanı ve samimiyetiyle yaşanması dileğiyle;
Damarlarında dolaşan asil TÜRK Kanını taşımaktan şeref duyan tüm Oğuz soyluların 3 Mayıs Türkçülük Günü’ nü Kutluyorum.”
 

Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °