Ispartaspor, iç transferde Sol Bek Oyuncusu Hamit Kulya ile yeniden anlaşmaya vardı.
Yeni sezonda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Ispartaspor’da iç ve dış transferler devam ediyor. Yeşil – Pembeli kulüp bu doğrultuda geçtiğimiz yıl sezon başında Düzcespor’dan transfer ettiği ve geçen sezon Ispartaspor forması giyen futbolcusu Hamit Kulya ile yeniden anlaşmaya vardı.
YENİDEN HOŞGELDİN
HAMİT KULYA
Ispartaspor kulübünden ‘Yeniden Hoş geldin Hamit Kulya’ başlığı ile verilen transfer haberinde; “Kulübümüz iç transferde Hamit Kulya ile yeniden anlaşmıştır. Kulübümüze ve camiamıza hayırlı olsun” ifadeleri kullanıldı.
İÇ TRANSFERDE İKİNCİ İSİM
Bilindiği gibi, şuana kadar dış transferde 11 futbolcuyu renklerine bağlayan Ispartaspor Kulübü, iç transferde ise geçtiğimiz anlaşmaya vardığı Stoper Yiğithan Güveli’nin ardından Solbek oyuncusu Hamit Kulya ile de yola devam kararı alarak iç transferde iki futbolcuyla anlaşmış oldu.