Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Ispartaspor’a Destekler Devam Ediyor

Ispartaspor’a Destekler Devam Ediyor

ISPARTA 7.10.2023 14:08:00 0
Ispartaspor’a Destekler Devam Ediyor

Türkiye 2. Futbol Ligi Kırmızı Grupta mücadele eden Ispartaspor’a destekler sürüyor. Doğaltaşlardan ve Osmanlı eski tesbihlerin alım satımını yapan Uluslarası Mezat Dünyası İş İnsanı Selahaddin Eriş, Isparta 32 Spor’un bir deplasmanını karşılama sözü verirken, yıllardır Ispartaspor’a verdiği katkılarla bilinen, taraftara sahip çıkan Ihlamuraltı Restaurant Sahibi Fatih Selim, Isparta 32 Spor’a maddi destek de bulundu. 

ULUSLARASI MEZAT DÜNYASINDAN 

ISPARTA 32 SPOR’A ANLAMLI DESTEK

Doğaltaşlardan ve Osmanlı eski tesbihlerin alım satımını yapan Uluslarası Mezat Dünyası İş İnsanı Selahaddin Eriş, Isparta 32 Spor’un bir deplasmanını karşılama sözü verdi.

Yaptığı mezatlarla dünyanın her ülkesine tesbih satan ve alanında ilkler yapan İş İnsanı Eriş’e Isparta 32 Spor Başkanı Gültekin Özdemir ve Basın Sözcüsü Serkan Başpınar isminin yazılı olduğu forma hediye ettiler. Daha önce Arya Bebek için kampanya düzenleyen Eriş, Isparta 32 Spor için de bir mezat düzenleyerek takıma katkı vermeyi düşündüğünü söyledi. 

FATİH SELİM’DEN ISPARTA 

32 SPOR’A MADDİ DESTEK

Türkiye 2. Futbol Ligi Kırmızı Grupta mücadele eden Isparta 32 Spor’a destekler sürüyor. Yıllardır Ispartaspor’a verdiği katkılarla bilinen, taraftara sahip çıkan Ihlamuraltı Restaurant Sahibi Fatih Selim, Isparta 32 Spor’a maddi destek de bulundu. Isparta 32 Spor Başkanı Gültekin Özdemir, Futbol Şube Sorumlusu Fehmi Gezer ve Basın Sözcüsü Serkan Başpınar, Ihlamuraltı Restaurant Sahibi Fatih Selim’i ziyaret ederek isminin yazılı forma hediye etti.

         Isparta 32 Spor’a maddi destekte bulunan Ihlamuraltı Restaurant Sahibi Fatih Selim, pembe-yeşilli takıma başarılar diledi. Isparta 32 Spor’a tüm kentin sahip çıkması gerektiğini dile getiren Selim, yönetimin de oldukça özverili bir şekilde çalıştığına dikkat çekti.

         Isparta 32 Spor Başkanı Gültekin Özdemir ise desteklerin kendilerine moral olduğunu belirterek, “Destek olan ve bizi bağrına basan kurum, kuruluş ve iş insanlarına teşekkür ediyoruz. Onların bu destekleri bizi gelecek için ümitlendiriyor. El ele birlikte güzel günlere” dedi. 

 

 

 


Anahtar Kelimeler: Ispartaspor’ Destekler Devam Ediyor
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °